Tover je Apple Watch om in een iPod Classic
geplaatst: 5 juli 2019 - 14:39
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch4-icoon.jpg
Tover je Apple Watch om in een iPod Classic
Elago is een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van hoesjes en stands, waarbij vaak erg grappige vormen gekozen worden. Een paar jaar geleden kon je daarvan hier bijvoorbeeld al een voorbeeld zien: een mini-versie van een Mac 128K als standaard voor een Apple Watch.

Ondertussen hebben ze niet stil gezeten bij Elago, daar hebben ze inmiddels een compleet programma met een heleboel Apple Watch stands, allemaal op deze pagina te vinden. Daar zitten erg ‘serieuze’ opties tussen, maar ook een aantal grappige die allemaal teruggrijpen op de rijke historie van Apple. Zoals de nieuwe W6 stand, waarmee je van je Apple Watch een iPod Classic kan maken.


Maar Elago heeft ook nog twee Apple Watch stands die al wat langer bestaan en waar we op Macfreak nog geen aandacht aan hebben besteed: de W5 die er een GameBoy van maakt, of de W4, die je Apple Watch in een iMac G3 omtovert


Heb je interesse, in Nederland of België zijn er (voor zover ik kan zien) geen winkels die dit verkopen, maar bij Amazon in Duitsland zijn ze wel te vinden.


Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert