https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
Twee games voor iOS van Tim Schafer in de aanbieding
We hebben in de afgelopen jaren al meerdere keren aandacht geschonken aan de games van Tim Schafer, een bekende en succesvolle game-designer, bijvoorbeeld in dit nieuwsbericht.

Op dit moment zijn er twee games met zijn handtekening voor een stuk minder te koop in de iOS App Store, dat zijn Broken Age en Grim Fandango Remastered, twee tegenpolen van elkaar. Waar Broken Age een dromerige sfeer heeft doet Grim Fandango zijn naam eer aan, de sfeer is grimmig.

Normaal gesproken kosten zowel Grim Fandango Remastered als Broken Age € 5,49, op dit moment zijn ze allebei te koop voor maar € 2,29. Voor Grim Fandango Remastered moet je minimaal iOS 8.0 op je iDevice hebben staan, Broken Age is al met iOS 6.0 tevreden.
CitaatGrim Fandango Remastered is trouwens ook in de Mac App Store te vinden, alleen is deze versie niet in de aanbieding, die kost € 16,99.

Voor deze Mac-versie moet je minimaal OSX 10.9 (Mavericks) op jouw Mac hebben staan, een Intel Core 2 Duo 2.4 GHz processor, 4 GB RAM en een ATI Radeon HD 4650, NVIDIA GeForce GT 220 of Intel HD 4000 Graphics videokaart en minsten 6 GB vrije ruimte in je Mac hebben.


geplaatst door: Robert