Update: watchOS 10.3.1 brengt bug fixes
9 februari 2024 - 10:40   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch-Series9-icoon.jpg
Update: watchOS 10.3.1 brengt bug fixes
Heb je een Apple Watch Series 4 of later (inclusief de Apple Watch SE) dan staat er een update voor je klaar, waarmee watchOS uitkomt op versienummer 10.3.1. Hierin zijn verbeteringen en bugfixes, met name voor de Unity Bloom wijzerplaat die sinds watchOS 10.3 is toegevoegd.

Hieronder kan je zien dat Apple ook een link naar de pagina voor security updates heeft toegevoegd, maar daar is nu nog niets te vinden over watchOS 10.3.1.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.watchOS10.3.1ReleaseNotes.jpg
Update: watchOS 10.3.1 brengt bug fixes

klik of tap voor een grotere versie

Zo installeer je een watchOS update

Updates voor de Apple Watch installeer je door binnen de Watch-app op de verbonden iPhone linksonder te klikken op Mijn Watch. Deze update vind je dan in Algemeen → Software-update en die zal worden geïnstalleerd zodra je je akkoord bent gegaan met de voorwaarden en op ‘Installeer’ hebt gedrukt.

De eerste stappen kan je ook op je Apple Watch zelf doen, ga daarvoor naar Instellingen → Algemeen →  Software-update en daar ook op ‘Installeer’ te klikken. Maar om je akkoord te geven voor de voorwaarden heb je wel nog steeds je iPhone nodig, dat gaat (nog) niet op de Apple Watch.


Om de update uit te voeren moet je Apple Watch minimaal voor 50 procent opgeladen zijn, en met het lichtnet verbonden. Verder moet er op de verbonden iPhone wel een versie van iOS staan die deze update ondersteunt.

Het installeren kan ook op je Apple Watch zelf, dus zonder de hulp van je iPhone, je Apple Watch moet dan verbonden zijn met Wi-Fi. Open dan de Instellingen-app op je Apple Watch en ga in Algemeen naar Software-update. Zodra de update gevonden is kies je dan voor Installeer.

Meer informatie over het updaten van je Apple Watch is te vinden op deze support-pagina #Update #watchOS
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.