Updates: tvOS 13.3.1 en HomePod 13.3.1
geplaatst: 30 januari 2020 - 09:21
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV_2010.png
Updates: tvOS 13.3.1 en HomePod 13.3.1
Door de stortvloed aan updates uit Cupertino schoten ze er even bij in; twee updates die bij de meesten waarschijnlijk al automatisch zijn geïnstalleerd: voor de Apple TV HD en 4K en voor de HomePod. De update voor de Apple TV modellen brengt alleen verbeteringen die Apple verder niet specificeert.

In de iOS 13.3.1 voor de HomePod zit wel iets nieuws, maar waarschijnlijk is dat niet iets waar de meesten van ons op zitten te wachten: ondersteuning voor Indiaas Engels. Dat is natuurlijk niet toevallig, 23 maanden nadat Apple de HomePod lanceerde is deze vanaf nu ook in India te koop. Wie weet, misschien is het Nederlandse taalgebied hierna aan de beurt? Verder vertelt Apple ons dat iOS 13.3.1 voor HomePod algemene verbeteringen voor wat betreft stabiliteit en kwaliteit bevat, zoals je hieronder kan zien.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iOS13.3.1HomePodReleaseNotes.jpg
Updates: tvOS 13.3.1 en HomePod 13.3.1
klik op de afbeelding voor een grotere versie

Updates voor de HomePod installer je door in de Woning-app (Home) linksboven op het huisje te klikken en dan voor Software Update te kiezen. Daar vind je ook de optie om deze updates automatisch te installeren, of juist niet. In de schermafbeelding hierover is die optie rood omlijnd. Wil je meer uitleg over het installeren van updates voor de HomePod, die zijn te vinden op deze pagina en in de video van Apple hieronder.Update op een Apple TV installeren

Updates op een Apple TV HD of 4K installeer je door te gaan naar Systeem, waarin je kiest voor Software-updates en daarin voor de optie Werk software bij. Als je de optie om update automatisch te installeren aan hebt staan, dan kan dit nog steeds nodig zijn als je de update er meteen op wil zetten, via die automatische functie duurt het vaak een stuk langer. In de drie schermafbeeldingen hieronder komen al deze stappen voorbij.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleTVSoftwareUpdate-1.jpg
Updates: tvOS 13.3.1 en HomePod 13.3.1


https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleTVSoftwareUpdate-2.jpg
Updates: tvOS 13.3.1 en HomePod 13.3.1


https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleTVSoftwareUpdate-3.jpg
Updates: tvOS 13.3.1 en HomePod 13.3.1


Wil je deze informatie nog uitgebreider, die is te vinden op deze pagina. Daar vind je ook hoe je de optie om updates voor de Apple TV automatisch te laten installeren aan- of juist uit kan zetten. En ook voor informatie over updates voor de Apple TV 3 kan je daar terecht. #AppleTV #HomePod #Update
geplaatst door: Robert