https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Sierra-icoon.jpg
Updates voor de Mac: macOS Sierra 10.12.3 en iTunes 12.5.5
Naast updates voor tvOS, iOS en watchOS is Apple macOS niet natuurlijk vergeten, en staat voor iedereen die macOS Sierra 10.12 gebruikt er een nieuwe update klaar.

Deze update is onder andere bedoeld om problemen met het automatisch schakelen tussen de twee videokaarten van de nieuwe MacBook Pro modellen op te lossen. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Daarnaast worden bijvoorbeeld ook de problemen met het encoderen van Adobe Premiere Pro projecten op de nieuwe MacBook Pro modellen opgelost en zou je met Voorvertoning (Preview) ook weer gescande PDF documenten moeten kunnen doorzoeken.

Verder is het systeem ook nu weer verder geoptimaliseerd en veiliger gemaakt, iets waar ze bij Apple eigenlijk constant mee bezig zijn.

Deze update is naar binnen te halen met de Mac App Store, maar ook te vinden via de onderstaande links.
CitaatNaast deze update heeft Apple ook een nieuwe versie van iTunes voor ons allemaal klaar staan. Deze is waarschijnlijk vooral bedoeld om ervoor te zorgen dat de nieuwe dingen in bijvoorbeeld de iOS 10.2.1 update ook door iTunes goed verwerkt worden.

Ook deze update is naar binnen te halen met de Mac App Store. Mocht die zich daar nog niet aandienen, je vindt de nieuwe versie van iTunes ook op deze pagina van Apple.


met dank aan forumlid 'Pieterr', die als eerste het nieuws over 10.12.3 op ons forum meldde

geplaatst door: Robert