https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Pages-2017-icoon.jpg
Updates voor Pages, Numbers en Keynote in de Mac App Store
Gebruik je Pages, Numbers of Keynote op je Mac en heb je last van bugs of crashes? Dan is er mogelijk goed nieuws. Want Apple heeft voor alle drie deze programma’s uit wat ooit de iWork suite heette updates klaarstaan, die dit soort problemen zouden moeten verhelpen.

Er is alleen één klein probleem, bij de updates die voor deze programma’s in de Mac App Store voor ons klaar staan vermeldt Apple bij allemaal alleen maar: “Deze update bevat verbeteringen op het gebied van stabiliteit en prestaties.” Met andere woorden, heb je last van een bug of een crash dan wordt dat door deze update mogelijk opgelost, maar dat kom je alleen in de praktijk te weten. Hieronder vind je de links naar alle drie de programma’s, die gratis in de Mac App Store te vinden zijn. Wil je ze op je Mac installeren, dan moet daar wel minimaal macOS 10.14 op staan.


Pages in de Mac App StoreNumbers in de Mac App StoreKeynote in de Mac App StoreKlik hier als je nieuwe 16-inch MacBook Pro met korting wilt bestellen.
geplaatst door: Robert
antw: Updates voor Pages, Numbers en Keynote in de Mac App Store
reactie #1 geplaatst: 15 november 2019 - 15:35
De updates van Numbers en Pages zijn op mijn Macbook (2019) niet meer zichtbaar onder Updates. Ook voert hij de update niet automatisch uit, iets wat hij met andere niet Apple app's wel doet.

Ik weet niet hoe dat precies komt. Zou het kunnen dat de oorzaak erin ligt dat ik ook een oude MacBook (2010) heb met dezelfde account. Hierop kan ik de update's namelijk niet meer installeren omdat ik ook het besturingssysteem niet verder meer kan updaten. Ik heb al eens -in en uitgelogd maar dat helpt niet.

Iemand een idee hoe ik op mijn nieuwe MacBook de update voor Numbers en Pages weer terug kan krijgen.
geplaatst door: mvanalem
antw: Updates voor Pages, Numbers en Keynote in de Mac App Store
reactie #2 geplaatst: 15 november 2019 - 17:15
@mvanlem,

Zelfde situatie : geen updates onder updates in app store. Via zoek actie in App Store naar Pages, Numbers gegaan. Daar stonden de programma’s met een wolkje(met pijltje) symbool gemarkeerd. Via deze weg opnieuw gedownload en laatste versie was binnen.  Systeem van apple verliest laatste tijd toch wat van zijn stroomlijn ! Blijf daarom nog op Mojave.
geplaatst door: ABPSS
antw: Updates voor Pages, Numbers en Keynote in de Mac App Store
reactie #3 geplaatst: 15 november 2019 - 17:46
Hebben jullie het allebei al geprobeerd via de links in het nieuwsbericht?
geplaatst door: Robert
antw: Updates voor Pages, Numbers en Keynote in de Mac App Store
reactie #4 geplaatst: 15 november 2019 - 18:09
Updaten via de links in het Nieuwsbericht lukte wel.
Toch wel vreemd, de updates worden niet aangeboden en nadat Pages, Numbers & Keynote zijn geüpdatet ook niet weergegeven in Updates.

Schermafbeelding 2019-11-15 om 17.58.13.jpg Updates voor Pages, Numbers en Keynote in de Mac App Store


Schermafbeelding 2019-11-15 om 18.04.17.jpg Updates voor Pages, Numbers en Keynote in de Mac App Store
geplaatst door: iEscape
met vriendelijke groet, iEscape
antw: Updates voor Pages, Numbers en Keynote in de Mac App Store
reactie #5 geplaatst: 16 november 2019 - 08:51
Bedankt voor jullie adviezen, ik heb de bestanden nu inderdaad via zoeken in de App Store  kunnen downloaden. Vreemd blijft het wel.
geplaatst door: mvanalem