geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Podcasts2-icoon.jpg
Vanaf vanavond abonnementen op podcasts bij Apple?
Eén van de dingen die Apple vanavond waarschijnlijk gaat aankondigen is de mogelijkheid om je op bepaalde podcasts te abonneren, wat waarschijnlijk Apple Podcasts+ gaat heten. En deze optie zal mogelijk als extra onderdeel aan Apple One worden toegevoegd.

Eén van de aanwijzingen dat deze mogelijkheid er aankomt is het verschijnen van een account-knop in de Apple Podcasts-app in de meest recente beta-versie van iOS 14.5. Daar is het belletje wat nog in iOS 14.4 te zien was vervangen door een knopje met het account van degene die op dat moment ingelogd is. In de tweet van Steve Moser hieronder een voorbeeld daarvan.


Mede dankzij de corona-crisis is de aandacht voor podcasts enorm toegenomen, en overnames van zowel Apple als Spotify laten zien dat beide bedrijven zien dat podcasts steeds belangrijker worden. 

Er zijn al speculaties over welke services Apple de komende tijd zou kunnen toevoegen. Daarbij zit naast Mail+, Maps+, Stocks+ en Health+ ook Podcasts+, en het lijkt er op dat dit de eerste is die ook echt beschikbaar gaat komen. #Podcasts
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.
Vanaf vanavond abonnementen op podcasts bij Apple?
20 april 2021 - 12:00    reactie #1
geplaatst door: Jurriaan
Zijn er ook betaalde podcasts? Of wat is de meerwaarde van een abonnement?
SE2 iOS 14 | Air2 iPadOS 15 beta | iMac 24” ‘08 | Rapoo 6010b | Logitech K380 | Logitech Folio