https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneX-icoon.jpg
Veiligheid en gemak centraal in nieuwe iPhone-commercial
Face ID is niet alleen makkelijk en sneller in gebruik, het is ook nog eens veiliger en intuïtiever. Voor de volledigheid, er zijn ook een paar situaties waarin Face ID iets onhandiger is, denk aan ontgrendelen als je iPhone in je zak zit, of plat ligt op de tafel voor je. Met Face ID zal hij altijd eerst je gezicht moeten zien.

Apple heeft een nieuwe commercial uitgebracht met als titel “Nap” (slaapje), waarin het gemak van Face ID op een heel erg simpele manier duidelijk gemaakt wordt. En natuurlijk wordt er ook bij vermeld dat het nog veiliger is dan Touch ID. De muziek in deze commercials is het nummer Nice (Twice As Nice) van Latroit. Zijn echte naam is Dennis White, meer over hem vind je op zijn eigen homepage.


In deze commercial zie je ook wat iPhones sinds de iPhone X standaard doen: Berichtgeving (Notifications) laat standaard geen Voorvertoning (Preview) zien, die komen pas tevoorschijn als de iPhone ontgrendeld is. Dat is natuurlijk aan te passen, dat doe je in Instellingen > Berichtgeving > Toon voorvertoning, waar je de opties Altijd, Indien ontgrendeld en Nooit vindt.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.Berichtgeving-Voorvertoning-Altijd.jpeg
Veiligheid en gemak centraal in nieuwe iPhone-commercial

klik op de afbeelding voor een grotere versie

Door die optie op Altijd te zetten heb je Face ID niet meer nodig voor deze voorvertoningen. Maar let op, Apple zet die tweede optie (Indien ontgrendeld) natuurlijk niet voor niets aan, mogelijk laat je hiermee iets aan iemand anders zien op een moment dat dit helemaal niet goed uitkomt, een voorvertoning kan natuurlijk net zo privé zijn als de boodschap zelf.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert
antw: Veiligheid en gemak centraal in nieuwe iPhone-commercial
reactie #1 geplaatst: 9 juli 2019 - 11:52
Bij het zien van het filmpje denk ik: 'wat een luie hond'  :biggrin:
geplaatst door: macossie