Vijf how-to video's voor de iPad Pro
geplaatst: 16 april 2019 - 14:05
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadPro2018-icoon-2.jpg
Vijf how-to video's voor de iPad Pro
Apple heeft net een nieuwe commercial uitgebracht waarin een heleboel dingen voorbij komen die kunnen met een iPad Pro. Maar in zo’n commercial gaat alles zo snel dat je daar praktisch gezien niet zo heel erg veel aan hebt, het is nu eenmaal vooral bedoeld om een concept te verkopen.

Dat weten ze bij Apple duidelijk ook, daarom zijn er bijna tegelijkertijd ook een aantal video’s uitgebracht waarin je kan zien hoe je een aantal dingen kan doen met een iPad Pro. De voorbeelden zijn beslist niet kinderachtig: je krijgt te zien hoe je een nieuw bedrijf kan opstarten, hoe je video’s kan maken, een huwelijk kan plannen, muziek maken en reizen. Daarbij komt steeds een aantal apps voorbij, de links naar al die apps vind je onder de video’s van Apple hieronder.En ook nog Impress en QuickBooks, maar die zijn jammer genoeg bij ons niet in de App Store te vinden.

<div class="lijn"></div>
<div class="lijn"></div>
<div class="lijn"></div>  • GarageBand (Gratis)
  • Berichten (gratis, en meegeleverd met iOS)

<div class="lijn"></div>
<div class="lijn"></div>Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert