https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone7ProductRED-icoon.jpg
Virgin Mobile memo: vandaag iPhone 8 modellen in RED
Recent kon je hier op MacFreak al lezen dat er geruchten de ronde deden dat Apple met een uitvoering van de iPhone X zou gaan komen die 'Blush Gold' zou gaan heten.

Hoe het daarmee inmiddels staat is niet bekend, maar in een memo van Virgin Mobile, die ingezien is door MacRumors, zou Apple vandaag een Product RED uitvoering gaan uitbrengen van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Vandaag zou die te bestellen zijn, de uitlevering van deze nieuwe versie zou pas wat later gebeuren.De Product RED versie van de iPhone 7 modellen kwam vorig jaar in maart uit, mogelijk dat Apple ze nu nog iets later introduceert omdat het komend kwartaal meestal relatief weinig verkocht wordt. Tenminste, voor wat we gewend zijn van Apple.

Naast de geruchten over de iPhone X in Blush Gold en deze rode iPhone 8 modellen, wordt ook Apple's AirPower mat voor het opladen met inductie van de iPhone 8 en X, de Apple Watch series 3 en AirPods binnenkort verwacht. Mocht je die dan willen kopen en voor je AirPods willen gebruiken, die hebben wel een nieuwe behuizing nodig willen ze daarmee kunnen werken, met de bestaande lukt dat niet.


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: Virgin Mobile memo: vandaag iPhone 8 modellen in RED
reactie #1 geplaatst: 9 april 2018 - 12:27
wanneer komt de iPhone SE in RED ?  :worship:
geplaatst door: Mac OS X
mvg Mac OS X mac gebruiker vanaf 2014 / 2x ibook G4 1x ipod 1x imac 27 5K
@JensBamps Twitter