https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneXsLineup-icoon.jpg
Shot on iPhone met Leafs-speler Mitch Marner centraal
In Noord-Amerika is ijshockey enorm populair, helemaal in de noordelijke staten en Canada. Eén van de teams dat het al lang goed doet in de National Hockey League (NHL) zijn de Toronto Maple Leafs. En voordat je je op je hoofd krabt, in de NHL spelen zowel Amerikaanse als Canadese teams.

Voor een Noord-Amerikaan bestaat er trouwens helemaal geen ijshockey, je hebt hockey en grass-hockey. Met andere woorden, precies tegenovergesteld als de benamingen bij ons, wat ook de volgorde in populariteit nog eens duidelijk maakt. De spelers van de teams zijn dan ook bij iedereen bekend, Mitch Marner en Auston Matthews van de Maple Leafs in de commercial hieronder hebben daar verder geen enkele introductie nodig, zoals je in de begintitels kan zien was Auston Matthews ook de cameraman.


Deze video is helemaal geschoten met een iPhone Xs, en hoort dan ook thuis in de serie ‘Shot on iPhone’, het nummer dat je in de achtergrond hoort is Friction van de Canadese hip-hop band The Lytics.

De timing van deze commercial is beslist niet toevallig, de Toronto Maple Leafs spelen op 11 april in de playoffs voor de Stanley Cup tegen de Boston Bruins, hun eeuwige aartsrivaal.

Deze clip/commercial is relatief kort, de afgelopen tijd zijn er ook ‘Shot on iPhone’ video’s uitgekomen die eigenlijk mini-documentaires zijn, een voorbeeld daarvan is hieronder te zien.
Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert