geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/2020MacBookAir-M1-icoon.jpg
Waarschijnlijk Intel en M1 MacBooks met nieuw design in 2e helft 2021
Ming-Chi Kuo, de analist met een prima werkende kristallen bol, voorspelde in juli van dit jaar al dat Apple later dit jaar een nieuwe MacBook Air en 13-inch MacBook Pro uit zou brengen en komend jaar een 14,1-inch en een 16-inch MacBook Pro. Hij miste dus alleen de nieuwe Mac mini.

Hij heeft in een nieuwe research note, waar MacRumors de hand op heeft weten te leggen, deze voorspelling nog een keer herhaald. Daarin schrijft hij ook dat het daarbij om een nieuw design zou gaan, als er inderdaad een 14,1-inch MacBook komt dan zal dat waarschijnlijk een laptop met een stuk smallere randen betekenen. Of er ook bij de 16-inch MacBook Pro iets aan het design zal veranderen is nog de vraag, dat model kreeg vorig jaar al een scherm met smallere randen.


L0vetodream, de twitteraarster die ook keer op keer een betrouwbare bron is gebleken heeft daar inmiddels aan toegevoegd dat deze nieuwe MacBook modellen niet alleen met Apple Silicon geleverd zullen worden, als dat klopt dan zullen dus ook nog nieuwe versies met Intel-processors uitgebracht worden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.16-inchMacBookProLogicProX.jpg
Waarschijnlijk Intel en M1 MacBooks met nieuw design in 2e helft 2021


Er zijn trouwens ook geruchten dat er bij Apple gewerkt wordt aan een 24-inch iMac met nieuw design, waarschijnlijk dus ook met veel smallere randen. En er zou ook aan een Mac Pro met Apple Silicon gewerkt worden, de behuizing daarvan zou een stuk kleiner zijn dan de huidige.


geplaatst door: puk1980
Citaat
En er zou ook aan een Mac Pro met Apple Silicon gewerkt worden, de behuizing daarvan zou een stuk kleiner zijn dan de huidige.

Ik zou verwachten dat we (nog zo'n 2 jaar) op de M3 zullen moeten wachten, voordat Apple met een Mac Pro met Apple Silicon op de proppen komt. Maar we gaan het ongetwijfeld zien, in de (nabije?) toekomst. :smile:
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, and wiser people so full of doubts.
geplaatst door: A Henket
Smallere randen ... ik weet het niet daarmee. Die anorexia-aanpassingen doen het niet zo.