geplaatst door: Claire Passion Support
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Appel.jpg
Wat we kunnen verwachten tijdens het Apple Maart Event
Hoewel Apple in 2013, 2014 en 2017 geen evenement organiseerde in maart is het Apple March Event weer helemaal terug. Vorig jaar werd er vooral gesproken over Apple binnen de educatie tak, dit jaar gaan we gewoon weer naar het vertrouwde Steve Jobs Theatre.

Daar gaan we hopelijk niet alleen alles horen over Apple’s nieuwe video-dienst maar mogelijk ook de presentatie van een aantal nieuwe producten zien. Niks is nog zeker, maar de uitnodiging spreekt boekdelen: “It’s show time.” Ik ben in alle geruchten gedoken en heb op een rijtje gezet wat we kunnen verwachten tijdens het Apple Maart Event op 25 maart 2019.

https://www.passionsupport.nl/wp-content/uploads/2019/03/March-Event.png
Wat we kunnen verwachten tijdens het Apple Maart Event


Apple Video streaming dienst

Al jaren gaan er geruchten dat Apple bezig is met het ontwikkelen van een eigen video streaming dienst. Denk Netflix, maar dan a la Apple. De distributie is een fluitje van een cent via de Apple TV, Smart TV, iPhone of iPad. Ook heeft Apple inmiddels ervaring met het aanbieden van streaming diensten. Apple Music heeft meer dan 38 miljoen betalende gebruikers. Het lijkt erop dat Apple zelf ook series zal gaan maken.

Aangezien je wel erg veel losse abonnementen krijgt zou het goed kunnen dat Apple gaat kiezen voor een soort “Apple Plus subscription”. Een abonnement met Apple Music, Apple Video, Apple News en misschien wel een aantal extra iCloud diensten voor een vaste prijs. 25 maart weten we meer hierover én of Apple Video ook in Nederland beschikbaar zal zijn.Dat Apple Video er gaat komen lijkt in ieder geval een zekerheid te zijn. Onder andere actrices Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner en sterproducer J.J. Abrams zijn uitgenodigd voor het March Event. Ook de uitnodiging (zie hierboven) laat weinig te raden over.

AirPods 2 en AirPower

Ook een zekerheid lijken de AirPods 2. Al weken gaan er gedetailleerde geruchten over de opvolger van de eerste AirPods die als zoete broodjes over te toonbank gaan. Ook ik kan niet meer zonder.

https://www.passionsupport.nl/wp-content/uploads/2019/03/0000_mmef2-2.jpg
Wat we kunnen verwachten tijdens het Apple Maart Event


Er gaan wilde verhalen over nieuwe functies zoals het biometrisch kunnen meten van je hartslag. Maar een verbeterde geluidskwaliteit, waterproof zijn en sneller opladen liggen meer voor de hand.

Ook het toevoegen van een draadloze oplaad functie klinkt plausibel. Het al veel eerder aangekondigde AirPower zou dan ook eindelijk het licht zien. Het lanceren van deze oplaadmat voor iPhone, Apple Watch en AirPods staat als sinds 2017 op de planning.

Slimme speaker: HomePod

Complementair aan het lanceren van een nieuwe streamingdienst en oordopjes is natuurlijk het uitbrengen van een nieuwe speaker. HomePod is nu ongeveer een jaar beschikbaar in de VS, Verenigd Koninkrijk, Australië, Duitsland, Frankrijk en Canada. Het kan zijn dat er meer landen bijkomen of dat een volledig nieuwe versie op de markt komt. Er gaan zelfs geruchten over een HomePod mini. Grote kans dat Apple dat nieuws voor de WWDC in juni bewaart.

https://www.passionsupport.nl/wp-content/uploads/2019/03/apple_homepod_review_7_thumb800.jpg
Wat we kunnen verwachten tijdens het Apple Maart Event


iPhone SE 2

Hij staat al een behoorlijk tijdje op de verlanglijst van veel iPhone SE gebruikers: de opvolger van hun geliefde, compacte, voordelige smartphone. Precies drie jaar geleden kwam hij uit, toen ook tijdens het March Event. Er zijn nog veel vraagtekens, maar er is een kleine kans dat Apple de SE weer nieuw leven inblaast.

Nieuwe iPad mini

Het is alweer meer dan 3 jaar geleden dat de iPad Mini 4 uitkwam. Geruchten gaan dat in de eerste helft van 2019 de vijfde generatie uit zal komen. Het maart event is daar een prima gelegenheid voor. Heel spectaculair zal de update niet zijn. Maar wie weet kan Apple ons nog verrassen.

Het Apple March Event “It’s show time” is op 25 maart om 18:00 uur live te bekijken via de website van Apple.Claire is Apple Certified Support Professional en helpt ondernemers met ondersteuning en advies op het gebied van Apple apparaten. Na vier jaar ervaring op te hebben gedaan bij iCentre Delft, startte ze in 2013 met haar eigen bedrijf: Passion Support.
antw: Wat we kunnen verwachten tijdens het Apple Maart Event
14 maart 2019 - 20:08    reactie #1
geplaatst door: Mac OS X
de SE 2 laat ik links liggen, te lang geduurd, ga nu zaterdag de iPhone 7 black halen 
mvg Mac OS X, Mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) OS X Tiger 1x iBook G3 (2002) OS 9.22 RIP 1x iPod  Shuffle (2005) 1x iMac 27 5K (2017) 1x iPhone 14 128GB 2022 en MacBook Pro 16inch 2021. Old Apple computers never die