watchOS 4.0.1 voor Apple Watch Series 3 met LTE is uit
geplaatst: 5 oktober 2017 - 12:13
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatchSeries3-icoon-2.jpg
watchOS 4.0.1 voor Apple Watch Series 3 met LTE is uit
Al snel na het uitkomen van de Apple Watch Series 3 met LTE werd bekend dat daar een probleem mee was als die contact maakte met een Wi-Fi netwerk waar met voorwaarden ingestemd moest worden.

Een probleem, want op een Apple Watch is er helemaal geen interface om met dat soort voorwaarden akkoord te gaan. Apple liet snel daarna weten dat dit probleem bekend was en beloofde dat er snel een update uit zou komen. Inmiddels heeft Apple met het uitbrengen van watchOS 4.0.1 die belofte ingelost, want deze update zou dit probleem moeten oplossen:
Citaat


watchOS 4.0.1 fixes issues that in rare cases were causing Apple Watch to join unauthenticated (captive) Wi-Fi networks, such as those found in public places like coffee shops and hotels, which direct the user to a web page before the network can be accessed.

For information on the security content of Apple software updates, please visit this website: https://support.apple.com/kb/HT201222


Waarschijnlijk is dit nieuws waar niemand van ons op dit moment wat aan heeft, want de Apple Watch Series 3 met LTE is bij ons nog helemaal niet te koop. Het is ook nog niet bekend wanneer dat wel het geval zou zijn, want om dit model bij ons ook uit te brengen zullen er eerst contracten tussen Apple en de providers bij ons afgesloten moeten worden.


geplaatst door: Robert