https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Amac-logo-icoon.jpg
Weer veel interessante aanbiedingen bij Amac’s iDays
Zoals ieder jaar heeft Apple-keten Amac weer zijn iDays. Een week waarin veel producten afgeprijsd zijn en je dus je voordeel kan doen met interessante aanbiedingen. Gisteren gingen de iDays voor dit jaar van start, en het loopt tot en met 2 juni, dus tot vlak voor de start van de WWDC.

Hoewel er, zoals eerder gezegd, veel interessante aanbiedingen tussen zitten is het goed je vooraf te realiseren dat het daarbij vaak om modellen gaat die net zijn opgevolgd door nieuwere versies. Op zich geen enkel bezwaar, maar als je persé het laatste van het laatste wilt hebben dan zijn de iDays mogelijk wat minder interessant voor jou. Maar ook dan kan het nog de moeite zijn om bij de accessoires te kijken.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MacBookAir2018.jpg.large_2x.jpg
Weer veel interessante aanbiedingen bij Amac’s iDays


Natuurlijk zitten er ook veel Macs bij, en dus kan je terecht voor een iMac, MacBook Air of MacBook Pro. Let daarbij op dat de aanbiedingen en de gewone prijzen door elkaar staan, dus even opletten dat je op overzichtspagina’s het rode “Sale” label er bij ziet staan.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.JBLCharge4.jpg
Weer veel interessante aanbiedingen bij Amac’s iDays


Zoals gezegd kan je er ook voor accessoires terecht, bijvoorbeeld een SanDisk iXpand SanDisk iXpand met Lightning aansluiting of de krachtige JBL Charge 4 Bluetooth speaker.

Voor een overzicht van alle aanbiedingen kan je op deze pagina terecht.


met dank aan forumlid 'iEscape', die dit nieuws als eerste melddeMaandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert