https://www.macfreak.nl/modules/news/images/HealthTech-icoon.jpg
Weet jij veel van tech? Kijk dan eens naar deze functies
Nu de technologie een steeds grotere invloed heeft op ons dagelijkse leven wordt alles anders of is al anders geworden. Zeker als jij denkt heel erg veel te weten van tech, kijk dan zeker bij vacatures voor telemonitoring, domotica, augmented en virtual reality en big data, om er maar een paar te noemen.

Tech heeft al heel erg veel nieuwe banen opgeleverd en zal in alle sectoren een rol gaan spelen. Denk bijvoorbeeld aan de grote zorgsector, al zijn de gevolgen van die invloed op dit moment nog lastig te overzien. Voor organisaties is het belangrijk om snel in kaart te krijgen wat het effect van tech zal zijn op zaken als functies, taken en werkprocessen. Bovendien is tech meetbaar en zal dus inzichtelijk gemaakt moeten worden. In de zorg speelt tech nu al een steeds grotere rol, denk bijvoorbeeld aan de robots die buisjes bloed naar het laboratorium brengen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.Internet-of-medical-things.jpg
Weet jij veel van tech? Kijk dan eens naar deze functies


Door tech zijn talloze nieuwe banen ontstaan

Door de intrede van tech zijn er talloze nieuwe banen ontstaan, banen die voor jou als kenner van alles wat met tech te maken heeft de moeite waard zijn. Welke banen nieuw zijn? Denk maar eens aan een Cyber Attack Agent en een Virtual Identify Defender. Maar ook een baan als Head of Machine kan interessant zijn voor elke kenner van tech, net als de functie Smart Home Design Manager en Data Trash Engineer, zoals er ook veel meer software engineers en High Tech Researchers gevraagd worden tegenwoordig. Dat de invloed van tech alleen maar banen zou gaan kosten is duidelijk niet waar. Het levert ook nieuwe kans en nieuwe banen op.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.CyberAttackAgent.jpg
Weet jij veel van tech? Kijk dan eens naar deze functies


Ook steeds meer vrouwen in de tech-branche

In de wetenschap dat de impact van tech alleen maar toe zal nemen en dat in zo goed als alle branches, is dit een buitengewoon interessant werkgebied. Voor nu en in de toekomst. Dat vinden ook vrouwen, al worden die gek genoeg op het gebied van tech nog enigszins vergeten, ook door de tech-recruiters. Daar zal zeker verandering in komen nu vrouwen ook in dit gebied langzaam maar zeker steeds vaker te zien zijn. Over nieuwe banen als gevolg van tech gesproken, de tech-recruiter is ook een prachtig voorbeeld van een baan die zonder tech niet had bestaan.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.Female-engineer.jpg
Weet jij veel van tech? Kijk dan eens naar deze functies


geplaatst door: Robert