Wij moeten nog geduld hebben voor Apple Fitness+
geplaatst: 16 september 2020 - 08:33
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleFitnessPlusLogo-icoon.jpg
Wij moeten nog geduld hebben voor Apple Fitness+
Anderhalf jaar geleden werd Apple News+ aangekondigd, een abonnement voor meer dan 300 magazines en kranten, waarvoor je anders je portemonnee moet trekken. Dat zo’n service lastig wereldwijd uit te rollen is, is duidelijk, Apple News+ wordt bij ons dan ook nog steeds niet aangeboden.

Of hetzelfde gaat gelden voor het nieuwe coaching-service Apple Fitness+ is nog niet bekend, wel is duidelijk dat als deze service eind dit jaar gelanceerd zal worden die in het begin alleen beschikbaar zal zijn in Australië, Canada, Ierland, Nieuw Zeeland, het VK en de VS. Waarschijnlijk is de barrière in dit geval niet de rechten, maar de taal. Want Apple Fitness+ is coaching via je iPhone, iPad of Apple TV, een rijtje waarin de Mac opvallend genoeg ontbreekt. Misschien dat die nog op een later moment als optie zal worden toegevoegd?

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleFitnessPlus-iPhoneAppleTViPadProAppleWatch.jpg
Wij moeten nog geduld hebben voor Apple Fitness+


Hiermee voegt Apple weer een nieuwe service toe, in de landen waar Apple Fitness+ binnenkort een optie is kan je dat dan ook toevoegen aan Apple One.

Apple Fitness+

Apple Fitness+ is dus een coaching-service om je te helpen zo fit mogelijk te blijven. Het werkt ook uitstekend samen met de Apple Watch, als je die hebt kan je tijdens je workout zien hoever je bent, en als je jouw doel bereikt is dat ook meteen live te zien.

Maar ook als je geen Apple Watch gebruikt is Apple Fitness+ nog steeds de moeite, onder andere door de persoonlijke coaching die je in de app krijgt. En natuurlijk voor de sessies zelf.


Meer informatie over Apple Fitness+ vind je in dit persbericht van Apple zelf, en op deze pagina op Apple’s eigen website. #AppleFitnessPlus
geplaatst door: Robert
antw: Wij moeten nog geduld hebben voor Apple Fitness+
reactie #1 geplaatst: 16 september 2020 - 22:02
Volgende stap naar de maakbare mens.
geplaatst door: Jurriaan
SE iOS 13 | Air2 iPadOS | iMac 24” ‘08 | Rapoo 6010b | Logitech K380