Wordt de iPhone 8 de opvolger van de iPhone SE?
geplaatst: 17 april 2019 - 13:02
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone8-en-8Plus-icoon-2.jpg
Wordt de iPhone 8 de opvolger van de iPhone SE?
Toen Apple de iPhone SE in maart 2016 uitbracht bleek al snel dat veel mensen blij werden van dit model, hier op MacFreak zitten ook meerdere  fans. Maar kennelijk was die groep fans toch niet groot genoeg voor Apple om met dat model door te gaan, want sindsdien is er geen opvolger voor uitgekomen.

Maar Apple blijft ook interesse houden in het middensegment, en wil dat volgens het Chinese Economic Daily News (EDN) vanaf maart 2020 gaan bedienen met een opvolger van de iPhone 8. Het zou dan om een opvolger van de kleinste (4,7-inch) iPhone 8 gaan, die onder andere een nieuwe A13 processor zou krijgen, één camera aan de achterkant en 128 GB interne opslag. Dit zal bij de fans van iPhone SE vast de handen niet op elkaar krijgen, maar voor iedereen die graag een iPhone heeft met een klein budget zou deze wel eens erg populair kunnen gaan worden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone8RoseGoud.jpg
Wordt de iPhone 8 de opvolger van de iPhone SE?


Bij dat laatste zal Apple vooral landen in gedachten hebben waar het gemiddelde inkomen nog altijd een stuk lager ligt dan bij ons. Denk bijvoorbeeld aan India, dat met ruim 1,3 miljard inwoners natuurlijk een enorme potentiële markt is voor Apple.

Op dit moment gaat het alleen nog om geruchten. Maar mocht deze opvolger voor de iPhone 8 er echt komen, dan wordt het interessant om te zien of Apple die ook bij ons op de markt brengt, of dat we daarvoor op parallel-import aangewezen zullen zijn.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert
antw: Wordt de iPhone 8 de opvolger van de iPhone SE?
reactie #1 geplaatst: 17 april 2019 - 21:38
Een iPhone in een iPhone 6/7/8 verpakking met de hardware van de iPhone XI en de prijs van de iPhone SE? Dat lijkt me een fantastische iPhone!
geplaatst door: MacFrankie
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!