YouTube app heeft nieuwe interface, nog geen 4K
geplaatst: 8 februari 2018 - 11:29
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/YouTubeLogo.png
YouTube app heeft nieuwe interface, nog geen 4K
YouTube heeft een update voor de iOS app uitgebracht, die vooral interessant is voor iedereen met een Apple TV 4 of Apple TV 4K omdat je daarop een compleet nieuwe interface te zien krijgt.

Maar iedereen met een Apple TV 4K zal tegelijkertijd waarschijnlijk van een koude kermis thuis komen. Want ook deze update geeft nog steeds geen toegang via de app tot 4K materiaal. Die optie staat wel in deze nieuwe app, maar het maximum dat YouTube op dit moment via deze app levert is 1920 x 1080 pixels. Wanneer YouTube wel 4K materiaal gaat aanbieden is nog niet bekend, YouTube laat tot nu toe niets los over eventuele plannen in die richting.Hierboven zie je de schermafbeelding van de nieuwe interface. Daar zie je een nieuwe navigatiebalk aan de linkerkant. Daar kan je de kanalen waarop je geabonneerd bent vinden, en ook jouw bibliotheek en geschiedenis.Als je doorklikt dan krijg je je deze details te zien.

Deze update komt vlak nadat YouTube een nieuwe YouTube TV app heeft uitgebracht, maar die is op dit moment nog niet beschikbaar in de App Store bij ons. Omdat dit ongetwijfeld met rechten op het materiaal dat via die app aangeboden wordt te maken heeft, zou het nog wel eens een tijd kunnen duren voordat die YouTube TV app wel bij ons beschikbaar zal zijn.


geplaatst door: Robert