Komen eind deze maand de AirPods Pro uit?
21 oktober 2019 - 07:07   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPod-icoon.jpg
Komen eind deze maand de AirPods Pro uit?
Er zijn al een tijdje aardig wat geruchten over nieuwe AirPods. Zo zou Apple bijvoorbeeld rond deze tijd waterdichte uit gaan brengen, en de geruchten over noise-cancelling houden ook nog steeds aan. Eén ding is zeker, in de eerste beta-versie van iOS 13.2 zat al een afbeelding van die nieuwe AirPods.

Daar bovenop komt nu een nieuw rapport van China Economic Daily dat beweert dat Apple eind deze maand een Pro-versie van de AirPods uit gaat brengen (via Google Translate). In die vertaling kan je daar onder andere lezen over ruisonderdrukking, waarschijnlijk dat het daarbij om het al eerder genoemde noise-cancellation gaat. Daarbij zou het design aangepast zijn, dit model zou kleiner zijn. En dat sluit aan bij de afbeelding die eerder in iOS 13.2 gevonden werd.Apple gebruikte eerder de Pro-aanduiding bij twee van de drie nieuwe iPhone modellen die vorige maand werden uitgebracht. Ook in dit geval zou het niet alleen om een model met extra functies gaan, ook het bijbehorende prijskaartje zou daarbij horen.

Waar een setje AirPods met draadloze oplaadcase in de VS op dit moment 199 dollar kost (voor belasting) wordt voor de AirPods Pro een prijskaartje van rond de 260 dollar verwacht.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.