Zeven apps voor maar drie dollar bij BundleHunt
geplaatst: 30 juli 2019 - 07:37
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/BundleHunt-logo-icoon.jpg
Zeven apps voor maar drie dollar bij BundleHunt
Jarenlang betekende een software-bundle een prima aanbieding gebundeld met apps waar je waarschijnlijk nooit meer naar omkeek. Maar een paar jaar geleden paste BundleHunt het concept aan, en sindsdien kan je zelf de apps van jouw voorkeur uit jouw verzameling kiezen.

Ook bij de negende verjaardag van BundleHunt gaat het weer om een verzameling software waar we zelf uit kunnen kiezen, dit keer maar liefst zeven apps uit een verzameling van zesentwintig, waar je maar drie dollar voor hoeft te betalen. Tel daarbij op dat er prima apps bij zitten, bijvoorbeeld NetBarrier X9, PDF Converter of Omni Recover, en het is duidelijk dat het BundleHunt weer gelukt is prima software te vinden. En voor een ongelofelijke prijs, als je de drie apps hierboven ‘los’ zou kopen dan zou je maar liefst 180 dollar kwijt zijn.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.BundleHuntAugust2019.jpg
Zeven apps voor maar drie dollar bij BundleHunt


In de schermafbeelding hierboven zie je alle apps waar je zeven kan kiezen voor drie dollar, met een korte beschrijving. Voor de volledige beschrijving en de aanbieding zelf moet je op de website van BundleHunt zelf zijn.

Deze aanbieding loopt in ieder geval af op 5 augustus, dus nog een kleine week. Maar let op, dit keer geldt er bij BundleHunt ’op is op’, dus als het hard gaat zou het ook al voor 5 augustus afgelopen kunnen zijn.


met dank aan forumlid ‘iEscape’, die dit nieuws als eerste melddeBereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert