geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone14-icoon.jpg
Zijn dit de CAD renders van iPhone 14 en iPhone 14 Pro?
Als de geruchten kloppen dan worden de verschillen tussen de iPhone 14 en iPhone 14 Pro een stuk groter dan bij de huidige iPhones. Zo zou bij de iPhone 14 Pro modellen de uitsparing (‘notch’) vervangen worden door twee gaatjes en zouden alleen diezelfde Pro modellen de nieuwe A16 chip krijgen.

Inmiddels zijn er CAD renders opgedoken van zowel de iPhone 14 als de iPhone 14 Pro, en die liggen helemaal in lijn met de geruchten die hierboven genoemd worden. Dus een iPhone 14 die er net zo uitziet als de huidige iPhone 13 modellen en een iPhone 14 Pro met een rond en een met een breder ‘pilvormig’ gaatje.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.CADiPhone14Pro91mobiles.jpg
Zijn dit de CAD renders van iPhone 14 en iPhone 14 Pro?

klik op de afbeeldingen voor een grotere versie

In het eerste zou de projector komen die voor Face ID een infrarood-patroon op ons projecteerd, in het tweede zowel de gewone camera als de infrarood camera die voor Face ID dat patroon uitleest.

Als deze CAD renders de echte zijn dan zouden de eerdere verwachtingen van Jon Prosser niet helemaal kloppen; hij had het toen over een wat dikkere iPhone, waardoor het gedeelte met onder andere de camera’s niet meer zou uitsteken.

iPhone 14

Over de renders voor de ‘gewone’ iPhone 14 hoeft weinig uitgelegd te worden, daarin is te zien dat deze inderdaad hetzelfde zou blijven als de huidige iPhone 13.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.CADiphone14MySmartPrice.jpg
Zijn dit de CAD renders van iPhone 14 en iPhone 14 Pro?
 #iPhone
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.