geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPodsPro-icoon.jpg
Zijn dit de eerste foto’s van de nieuwe AirPods?
Geruchten over een derde generatie AirPods doen al een tijdje de ronde. Die zouden veel dichter bij de AirPods Pro komen te liggen, waardoor ze aan de buitenkant moeilijker van elkaar te onderscheiden zullen zijn. De verschillen zouden dan veel meer aan de binnenkant zitten.

Zo zouden de derde generatie AirPods ook kleinere ‘steeltjes’ aan de buitenkant krijgen, zouden de kleine zwarte vlakjes bovenaan die steeltjes ook hier hun opwachting gaan maken en ook verwisselbare siliconen oortips bij de gewone AirPods een optie worden. Deze gewone AirPods zouden ook gaan reageren op aanraking, net zoals de huidige AirPods Pro. Dat betekent dat je voor minder commando’s Siri nog nodig zal hebben.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.DerdeGeneratieAirPodsGerucht-1.jpg
Zijn dit de eerste foto’s van de nieuwe AirPods?


Deze informatie komt van de Chinese site 52audio (via Google Translate). Die zat er in het verleden nog wel eens naast, maar dit alles ligt in lijn met eerdere geruchten en voorspellingen, bijvoorbeeld van Bloomberg.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.DerdeGeneratieAirPodsGerucht-2.jpg
Zijn dit de eerste foto’s van de nieuwe AirPods?


Net zoals de AirPods Pro zouden deze nieuwe AirPods ook een systeem ingebouwd hebben om de luchtdruk binnen en buiten gelijk te houdend, één van de redenen dat zulke ‘oortjes’ na een langere periode een onaangenaam gevoel in je oor kunnen geven.

De zwarte vlakjes in de foto's hierboven zouden daar mogelijk vooral bedoeld kunnen zijn, en niet voor active noise cancellation (zoals bij de AirPods Pro wel het geval is). Het lijkt voor de hand te liggen dat Apple die functie (nog) niet naar de goedkopere versie van de AirPods brengt. #AirPods