https://tweakers.net/nieuws/149938/lgs-2019-tvs-krijgen-halverwege-dit-jaar-een-update-voor-airplay-2-en-homekit.html

Citaat

LG's 2019-tv's krijgen halverwege dit jaar een update voor AirPlay 2 en HomeKit

De high-end televisies die de Zuid-Koreaanse fabrikant LG dit jaar op de markt brengt, krijgen ergens halverwege het jaar een update waarmee de eerder aangekondigde ondersteuning voor AirPlay 2 en Homekit wordt toegevoegd.

LG meldt alleen dat de update die de ondersteuning voor AirPlay 2 en Homekit toevoegt, ergens halverwege dit jaar volgt, zonder specifieke data te geven. De update volgt alleen voor nieuwe tv's die LG dit jaar uitbrengt: de oledmodellen, de NanoCell-lcd-tv's en lcd-tv's uit de de UM7X-serie. Er loopt een petitie om AirPlay 2 en Homekit ook beschikbaar te maken voor de LG's oled-tv's uit de afgelopen drie jaar, maar vooralsnog heeft LG geen gehoor gegeven aan deze oproep.

LG maakte in januari tijdens de CES-beurs in Las Vegas bekend dat de er ondersteuning zou volgen voor AirPlay 2 en Homekit. Met AirPlay 2 kunnen gebruikers bijvoorbeeld video's, foto's en muziek van hun Apple-apparaten of iTunes naar hun tv streamen. Met HomeKit kunnen gebruikers hun LG-tv besturen met de Home-app of via stemassistent Siri.

meer ...

geplaatst door: puk1980
επιτέλους το κατάλαβα