Ervaringen MacFreak Shop?
geplaatst: 21 april 2020 - 19:28
Misschien vreemd om hier te vragen maar
wat zijn jullie ervaringen met b.g. webshop? Zo ja welke?
Overweeg aanschaf nieuwe Mac. Toch een aardig bedrag om even “voor te schieten”.
Betrouwbaar? Hoe is service, garantie afhandeling, reparatie. etc.?
 
Groet, Pete
geplaatst door: pfitskie
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #1 geplaatst: 21 april 2020 - 20:58
Wat bedoel je met "b.g. webshop"?

Bedoel je misschien de eigen webshop van MacFreak?
geplaatst door: Max Gaav
My Mac is my second brain.
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #2 geplaatst: 21 april 2020 - 21:07
b.g. shop ken ik niet. De MacFreak Shop is zeer betrouwbaar.
geplaatst door: Brinky
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #3 geplaatst: 21 april 2020 - 21:23
Misschien bedoelt de TS de MacFreak webshop?
De ervaringen daarvan mij gaan terug naar voor het de MacFreak Webshop was (Upgreatest, de toenmalige sponsor van MacFreak).
Ik heb daar 3 Mac's gekocht waar wij veel plezier van hebben.
Ik ga er vanuit dat het nog steeds een prima adres/webshop is; goede prijs, goede communicatie en goede levering.
geplaatst door: Dick de Roos
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #4 geplaatst: 21 april 2020 - 21:59
@pfitskie,

De webshop is gekoppeld aan dit forum. Er zitten dezelfde mensen aan de knoppen. Uit ervaring kan ik je vertellen dat de webshop van MacFreak de zaken netjes op orde heeft en jou als een echte klant behandelt. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je bestelling dan wordt dat netjes opgelost, mochten er voorafgaand aan je bestelling vragen zijn dan kun je die ook netjes stellen. Verder heeft de webshop van MacFreak zich aan dezelfde regels te houden die alle webwinkels moeten volgen, daar is dus niks anders aan.

Dat je vooruit moet betalen is bij heel veel webwinkels zo, vanuit het oogpunt van de ondernemer is dat heel goed te begrijpen. Dat de aankoop van een Mac veel geld is ben ik met je eens, dat is het in iedere winkel (online of in de winkelstraat...)
geplaatst door: Sypie
Check sypie.nl voor eigenwijze reparatieblogs.
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #5 geplaatst: 21 april 2020 - 22:04
b.g. shop ken ik niet.

Hij vond “boven genoemde” typen teveel moeite. :-)
geplaatst door: puk1980
επιτέλους το κατάλαβα
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #6 geplaatst: 21 april 2020 - 22:09
My 2 €cent: als er nou 2 webshops zijn waar ik het volste vertrouwen in heb dan zijn dat onomstotelijk: de MacFreak Shop, en Upgreatest!

En nee, ik heb geen aandelen  :wink:
geplaatst door: HEXDIY
If it ain't broke, don't fix it! Recycle the planet, we're gonna need it!
Think different, think twice, Apple! It just used to work!
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #7 geplaatst: 21 april 2020 - 23:15
Kan ik onderstrepen 👍👏👌
geplaatst door: Hajonides
*^(&*^%$$^&%………………
Dsbrg, Gldrlnd
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #8 geplaatst: 22 april 2020 - 08:11
Heb inmiddels twee dingen in de MacFreak Shop gekocht, en niet alleen tevreden met de artikelen, maar ook met de uitstekende service en communicatie.

De MacFreak Shop biedt ook de optie om pas te betalen als het artikel binnen is, vooral als het om dure dingen gaat met een relatief lange levertijd is dat erg welkom!

En hier ook geen aandelen, gewoon een tevreden klant.  :smile:
geplaatst door: GeorgeM
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #9 geplaatst: 22 april 2020 - 10:41
Voor de serieuze antwoorden bedankt. Wat betreft de andere reacties....... Laat ik maar niets zeggen.

Groet
Peter
geplaatst door: pfitskie
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #10 geplaatst: 22 april 2020 - 15:31
Wat betreft de andere reacties....... Laat ik maar niets zeggen.

Ach, op een forum zitten er vaak ook wat melige reacties tussen.

Zolang het serieuze antwoord/de serieuze antwoorden er ook is/zijn dan maakt het toch niet uit?
geplaatst door: GeorgeM
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #11 geplaatst: 22 april 2020 - 17:51
En dan wil ik Puk1980 bedanken voor de uitleg van wat 'b.g.' nou eigenlijk betekende.  :shakehands:
geplaatst door: Flix
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #12 geplaatst: 22 april 2020 - 19:16
En dan wil ik Puk1980 bedanken voor de uitleg van wat 'b.g.' nou eigenlijk betekende.  :shakehands:

Ja, dat is schrander gededuceerd van Puk1980.

We hebben alleen nog geen uitsluitsel van pfitskie... Dus pfitskie, staat b.g. voor 'bovengenoemde'?

Zo ja, dan zijn er vervolgvragen als: welke winkels overweeg je nog meer? En bovenal: wat voor Mac overweeg je?
geplaatst door: Max Gaav
My Mac is my second brain.
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #13 geplaatst: 23 april 2020 - 10:14
Ik heb inmiddels een erg grote en een wat kleinere aanschaf gedaan via de MacFreak Shop. In beide gevallen was zowel de prijs als de service ronduit uitstekend, kan me eerlijk gezegd geen op- of aanmerking bedenken. Wat mij betreft dus een aanrader.

Bij de erg grote aanschaf was het erg prettig dat er een optie is om pas te betalen als het artikel binnen is. Op die manier staat er niet nodeloos erg lang veel geld uit, maar volgt de levering direct op de betaling.
geplaatst door: anraadts
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #14 geplaatst: 24 april 2020 - 17:07
Hier ook prima ervaring met de MacFreak webshop. En ook nog eens in de buurt.
geplaatst door: MacThijss
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #15 geplaatst: 24 april 2020 - 18:13
b.g. = Bijzonder Goed.
geplaatst door: penseel
Het blijft een gedoe met die computers!
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #16 geplaatst: 25 april 2020 - 09:26
Kortgeleden een accupakket besteld voor een MB Air. Daar zou ik een gratis pentalobe bij krijgen.
Daar de post vanuit Laren 2 dagen langer duurde dan de accu uit Duitsland! Is de monteur de pentalobe persoonlijk in de brievenbus komen mikken!
Vind ik nou échte service.
geplaatst door: peterdh
Sathu Thai Massage, Groet, Peter
antw: Ervaringen MacFreak Shop?
reactie #17 geplaatst: 28 april 2020 - 08:43
Voor iedereen die aarzelt om grote bedragen in de MacFreak Shop uit te geven is het misschien ook interessant om te weten dat het een VOF is, en wij dus hoofdelijk aansprakelijk zijn (en dat er ruim voldoende kapitaal is om elk denkbaar risico af te dekken).

Niet dat er dat soort risico's zijn of genomen worden, in tegendeel. Het uitgangspunt van de MacFreak Shop is om de Mac-community in Nederland zo goed mogelijk te bedienen (voor zowel de prijzen als de service), en dat op een deskundige en professionele manier.
geplaatst door: Robert