Heeft iemand ervaring met iUsed
geplaatst: 9 juni 2018 - 10:55
heeft iemand ervaring met iused https://www.iused.be/ of zou ik bij Switch kopen. 
geplaatst door: Mac OS X
mvg Mac OS X, Mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) OS X Tiger 1x iBook G3 (2002) OS 9.22 RIP 1x iPod  Shuffle (2005) 1x iMac 27 5K (2017) 1x iPhone 7 128GB iOS 14.2 2016
old Apple computers never death
antw: Heeft iemand ervaring met iUsed
reactie #1 geplaatst: 9 juni 2018 - 23:31
Prima ervaringen bij iUsed in Nederland, ik neem dat dat voor België niet anders is.
geplaatst door: GeorgeM
antw: Heeft iemand ervaring met iUsed
reactie #2 geplaatst: 9 juni 2018 - 23:50
Prima ervaringen bij iUsed in Nederland, ik neem dat dat voor België niet anders is.

kun je alleen online bestellen of zijn daar winkels van ?
geplaatst door: Mac OS X
mvg Mac OS X, Mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) OS X Tiger 1x iBook G3 (2002) OS 9.22 RIP 1x iPod  Shuffle (2005) 1x iMac 27 5K (2017) 1x iPhone 7 128GB iOS 14.2 2016
old Apple computers never death
antw: Heeft iemand ervaring met iUsed
reactie #3 geplaatst: 10 juni 2018 - 00:40
Enkel online denk ik:

https://www.iused.be/
geplaatst door: HEXDIY
If it ain't broke, don't fix it! Recycle the planet, we're gonna need it!
Think different, think twice, Apple! It just used to work!
antw: Heeft iemand ervaring met iUsed
reactie #4 geplaatst: 10 juni 2018 - 00:43
Enkel online denk ik:

https://www.iused.be/

ga liever in winkel zelf dan online voor uitleg
geplaatst door: Mac OS X
mvg Mac OS X, Mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) OS X Tiger 1x iBook G3 (2002) OS 9.22 RIP 1x iPod  Shuffle (2005) 1x iMac 27 5K (2017) 1x iPhone 7 128GB iOS 14.2 2016
old Apple computers never death
antw: Heeft iemand ervaring met iUsed
reactie #5 geplaatst: 10 juni 2018 - 01:48
Waarom? Ofwel mail je hen, ofwel stel je jouw vraag hier
(véél betere service  :cool:)...

Jij zélf bent een betere Apple Genius dan de mensen in de store...
geplaatst door: HEXDIY
If it ain't broke, don't fix it! Recycle the planet, we're gonna need it!
Think different, think twice, Apple! It just used to work!
antw: Heeft iemand ervaring met iUsed
reactie #6 geplaatst: 10 juni 2018 - 07:19
Geen rechtstreekse ervaring, maar begrepen van mijn persoonlijke mac-adviseur sinds tientallen jaren dat het ter zake kundige en eerlijke mensen zijn. Zitten in Nieuwegein, meen ik. Voordeel ten opzichte van een particuliere deal is dat ze de apparaten nageken hebben en garantie bieden.
geplaatst door: Alvinus
antw: Heeft iemand ervaring met iUsed
reactie #7 geplaatst: 10 juni 2018 - 20:18
Prima ervaring mee. Kapotte iPad werd na een jaar weer ingenomen en omdat ze zo snel geen vergelijkend exemplaar hadden geld terug.
geplaatst door: Brinky