Bladwijzers Safari permanent verwijderen
geplaatst: 14 maart 2019 - 10:59
Goedendag,

Op mijn iPhone 8 Plus probeer mijn bladwijzers op orde te krijgen in Safari, gezien er grotendeels bladwijzers in staan die niet meer relevant zijn. Ik heb handmatig al een hele boel stuk voor stuk verwijderd, maar ze komen elke keer terug.

Nu heb ik synchroniseren met iCloud uit gezet en daarna alles gewist. Ik wil dus wel mijn nieuwe bladwijzers wel graag weer in de cloud hebben dus zet ik synchroniseren weer aan, maar dan ben ik weer terug bij af, en zijn alle bladwijzers die ik had verwijderd weer terug geplaatst. Ik heb via iCloud proberen te zoeken waar deze bladwijzers dan blijven staan maar kan ze nergens vinden of iets wat er op lijkt.

Nu is mijn vraag; Hoe kan ik de bladwijzers permanent verwijderen uit de cloud zodat deze niet meer terug komen in Safari als ik deze eenmaal heb verwijderd?
geplaatst door: KeThomas91
antw: Bladwijzers Safari permanent verwijderen
reactie #1 geplaatst: 14 maart 2019 - 11:45
Vreemd. Ik heb het zojuist nog geprobeerd, maar als ik een bladwijzer verwijder op de iPhone, zie ik 'm 30 seconden of zo later ook verdwijnen op de Mac. Wat bedoel je met "ze komen elke keer terug"; staan ze weer op dezelfde plek?


Ik zag we dat er een probleem was bij iCloud met bladwijzers.

Citaat
iCloud Bladwijzers en tabs - Opgelost probleem
12-03-2019, 12:32 uur - 13:32 uur
Betrof een aantal gebruikers
Recente wijzigingen zijn mogelijk niet op alle apparaten bijgewerkt.

Misschien zat jij hier net tussen toen je bezig was?
geplaatst door: Flix