antw: XS of Samsung S10...
23 juni 2019 - 21:02    reactie #50
geplaatst door: Timotheus
@ MacFrankie:

- tja, ik heb indertijd (al weer bijna drie jaar geleden), toen mijn Blackberry op zijn laatste benen liep en het merk zelf was uitgerangeerd, een Android gekocht, en niet de goedkoopste inderdaad; maar ik houd niet van rommel, vandaar. Welke afweging ik toen heb gemaakt weet ik niet precies meer; ik denk toch dat het iets te maken had met prijsverschillen t.o.v. iPhones die toen in de picture waren.

- iPhone SE is een goede suggestie, die was ik even uit het oog verloren. Ik wist niet dat die nog leverbaar waren.

- wat de apps betreft: ik weet niet wat er in de Applestore allemaal verkrijgbaar is voor iOS, want ik heb een iPhone noch een iPad. Maar uit Google Play heb ik een aantal dingen gepikt die niet bepaald mainstream zijn: de Bijbel in het Latijn bijvoorbeeld. Of bepaalde middeleeuwse literaire werken. Dat zijn dingen die bijna niemand interesseren, maar mij toevallig wel. En die vond ik daar. Overigens is het ook weer niet zo dat dergelijke dingen voor mij een must op een smartphone zijn; zonder kan het ook prima! Maar ik kan me voorstellen dat de vrijwel onbeperkte keuze aan apps die je daar hebt, voor sommige mensen met een zeer specifieke belangstelling ook een argument kan zijn. Dat is alles wat ik wilde zeggen.

- en wie weet komt inderdaad de dag dat ook ik een iPhone heb, vanwege privacy of gewoon omdat ik het fijner vind. Maar vooralsnog heb ik een Sony die prima functioneert. Alles op zijn tijd.
I went there and came back / It was nothing special / The river at high tide / The mountain veiled by misty rain