App met uitgebreide doorschakelmogelijkheden
geplaatst: 5 december 2018 - 03:17
Heb al wat zitten googlen, maar nog niets specifieks gevonden hieromtrent. Zoals reeds de gsm's hadden, heeft een smartphone ook een mogelijkheid om gesprekken door te schakelen naar een andere telefoon. Echter voor een smartphone waar alles mogelijk is, vind ik dat ze er een functie te weinig in hebben voorzien, tenzij ik iets over zie.

Daarom dat ik eens wil informeren of er een app bestaat die deze mogelijkheid wel heeft. Dus namelijk pas doorschakelen na bv. een x aantal keer rinkelen.

Ik heb dit ooit op een Ericsson met Symbian gehad. Daar kon ik instellen dat mijn telefoon pas naar kantoor doorschakelende na 4 x rinkelen.

Ik doe een job waarbij klanten, arbeiders en leveranciers niet kunnen weten als ik eens een snipperdagje neem. Dus als ze me dan met een probleem bellen, dan ben ik soms een uur tot 2 uur kwijt om het probleem op te lossen en dat is zonde van je verlofdagje. Daarom dat ik nu al een 2-tal jaar mijn telefoon doorschakel naar kantoor waar mijn collega's reeds 95% van de problemen kunnen oplossen en die overige 5% ik via een sms'je wordt gecontacteerd.

Tot daar prima hoe het moet werken. Maar tijdens mijn werkdag en snipperdagen valt het wel eens voor dat ik privé gesprekken krijg. Die worden dan ook doorgeschakeld naar ons kantoor. Daarom dat ik het handiger zou vinden dat hij bv na 4 x rinkelen pas zou doorschakelen. Dan heb ik nog eerst 15 seconden of zo de tijd om toch op te nemen als ik zie dat het privé is.

Iemand een idee van een app?
geplaatst door: PerterP
geplaatst door: HEXDIY
If it ain't broke, don't fix it!
antw: App met uitgebreide doorschakelmogelijkheden
reactie #2 geplaatst: 5 december 2018 - 05:46
geplaatst door: HEXDIY
If it ain't broke, don't fix it!