Meerdere Airport "Expressen" aansluiten
geplaatst: 14 januari 2007 - 00:33
Hoi

Ik heb reeds een draadloze Philips router.  Kan ik hieraan meerdere Airport "Expressen" in verschillende ruimtes koppelen?

Zo ja, werkt dit dan enkel in "party mode" ofte dezelfde muziek en elke ruimte.  Of is het mogelijk om zonder horten of stoten verschillende muziek in +- 5 verschillende ruimtes af te spelen?

Groetjes,

Christophe

geplaatst door: StoffelXYZ
Meerdere Airport "Expressen" aansluiten
reactie #1 geplaatst: 14 januari 2007 - 02:58
Je draadloze router moet WDS ondersteunen om het netwerk te versterken ofwel dat elke AE één netwerk vormt waarmee je overal goed bereik hebt. Als je toch van plan bent er meerdere aan te schaffen kun je die Philips-router ook wegdoen, dan speelt voorgaande opmerking niet eens. Gebruik je ze alleen voor AirTunes dan kun je ze ook alleen daarvoor gebruiken en schakel je de internetfunctie gewoon uit / stel je die niet in. Kwestie van inpluggen in het stopcontact, software draaien, AE een naam geven en iTunes ziet 'm als luidsprekers.

Om verschillende muziek af te spelen heb je evenveel verzenders nodig. Wil jij 5 verschillende soorten muziek dan moet je 5x iTunes ergens aan het werk zetten die elk naar een aparte AE streamen. Weet niet in hoeverre je met accounts kan werken zodanig dat je 5x iTunes kan opstarten.

geplaatst door: BartjeGossen