Als je met TimeCapsuleSMB je Time Capsule aanpast, zet hij AFP uit en installeert hij een nieuwe SMB versie.
Backups die voorheen via AFP gingen, werken dan niet meer. Maar: de bestaande backups op de Time Capsule zullen wel bewaard blijven.
Als je dus een Mac hebt die voorheen via AFP backups maakte, dan verwijder je de Time Capsule uit je Time Machine settings, en voeg je deze opnieuw toe (na aanpassen van je Time Capsule). De backup zal dan via SMB gaan werken, je oude backup herkennen en vragen of je die wil blijven gebruiken, of dat je een hele nieuwe backup wil maken.