John Nack gaat van Adobe naar Google
4 februari 2014 - 07:56   
geplaatst door: de Redactie
http://www.macfreak.nl/modules/news/images/Google_Logo.jpg
John Nack gaat van Adobe naar Google
John Nack is waarschijnlijk een oude bekende van ons, hij was altijd degene die kennelijk het beste was in communiceren met de buitenwereld bij Adobe en zijn blog was dan ook vaak de bron van veel nieuws over dat bedrijf. Hij schrijft zelf dat hij er in 8,5 jaar meer dan 4.200 posts op heeft gezet, dus ook wat betreft de kwantiteit zat het wel goed.

Het nieuws is dat hij nu naar Google gaat, iets wat hij natuurlijk ook bekend heeft gemaakt op zijn eigen blog. Wat hij daar precies gaat doen is niet bekend, maar dat het met fotografie te maken heeft ligt voor de hand en hij geeft zelf wel een hint:
Citaat


Now, though, I’ll get a chance to work on some new projects. It’s about doing something very different from, and I think complementary to**, the work I’ve done at Adobe.

** Adobe & Google have enjoyed great collaboration for years, and I hope to take that even further. There’s so much we can all do to help photographers & storytellers of every sort.


Opvallend is verder dat hij links geeft naar zijn Twitter en Facebook account en ook Google+ erbij vermeld, maar dat die laatste (nog) geen link heeft. Kennelijk moet hij die account nog aanmaken, dus een erg goed begin lijkt ons dit eerlijk gezegd niet voor hem persoonlijk.

We zijn vooral benieuwd of dit betekent dat Google grotere plannen heeft voor fotografie, als we daar lucht van krijgen dan schrijven we daar natuurlijk ook over op MacFreak.