https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPod-icoon.jpg
AirPods blijken tegen veel meer bestand dan verwacht
Van tijd tot tijd komen er verhalen voorbij over Apple devices die het lang uithouden op plekken waarvan je het niet verwacht, zoals de Apple Watch die het maanden uithield op de oceaanbodem. Maar het verhaal van wat de AirPod van de Taiwanese Ben Hsu meemaakte en ‘overleefde’ slaat echt alles.

Volgens Ben Hsu kon hij toen hij wakker werd één van zijn AirPods niet vinden, waarna hij zijn iPhone gebruikte om die op te sporen. Hij hoorde het geluid dat een AirPod dan maakt, maar het duurde even voordat het bij hem doordrong dat het vanuit zijn eigen buik kwam. Kennelijk had hij die AIrPods tijdens het slapen ingeslikt, hoe hij dat voor elkaar gekregen heeft is nog steeds een raadsel.


Hij kwam terecht in het ziekenhuis, waar de artsen zeiden dat het enige wat hij kon doen was wachten tot het er op de natuurlijke manier uit kwam. Het alternatief was opereren, maar dat wilden ze pas doen als het niet anders kon. Maar hij had geluk, de AirPod werd inderdaad uitgepoept, en bleek (na schoongemaakt te zijn) niet alleen nog helemaal intact, maar ook nog werkend!

Bij Apple zijn ze de afgelopen jaren constant bezig alle devices steeds beter bestand te maken tegen de schadelijke invoelden van buitenaf, mat name water. De kans dat ze daarbij ook testen bij Apple op maagzuur lijkt klein, Ben Hsu heeft bij deze alvast voor de praktijktest gezorgd. Als de AirPod niet zo stevig was gemaakt was dit avontuur mogelijk een stuk gevaarlijker geweest, de inhoud van een batterij in je lijf is niet echt bevorderlijk voor je gezondheid.

De AirPods werkt trouwens nog steeds perfect, bij het er uit komen was die nog voor 41 procent opgeladen.


met dank aan forumlid ‘iEscape’, die dit nieuws als eerste melddeMaandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert
antw: AirPods blijken tegen veel meer bestand dan verwacht
reactie #1 geplaatst: 6 mei 2019 - 21:26
Hoe slik je in hemelsnaam een AirPod door, en al helemaal tijdens je slaap?!   :wacko: :blink:
geplaatst door: GeorgeM