https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneXsLineup-icoon.jpg
Apple heeft weer vier iPhone tip-video’s gepubliceerd
Apple blijft korte video’s publiceren op het YouTube-kanaal waarin handige tips voorbij blijven komen waarin de iPhone altijd centraal staat. Dat ‘korte’ mag je letterlijk nemen, want deze video’s duren nooit langer dan 15 seconden, en vaak is het zelfs nog minder.

Dit keer zitten er twee bij waar je waarschijnlijk niet zoveel aan hebt, die staan hieronder dan ook als nummer drie en vier. Nummer drie laat zien dat je makkelijk van een zakelijke mail naar een game kan schakelen, het lijkt voor de hand te liggen dat iedereen die een iPhone heeft dat allang weet. En in nummer vier zien we hoe makkelijk je Apple Pay binnen de Berichten-app kan gebruiken. Maar dat geldt bij ons alleen maar voor Belgische bezoekers, en dan ook nog eens voor een relatief klein gedeelte daarvan.

Maar de eerste video lijkt wel handig om te zien voor iedereen die AirPods heeft, want waarschijnlijk weet niet iedereen dat je de Find My iPhone-app ook kan gebruiken om deze te vinden. Vooral de optie om daarna er geluid op af te laten spelen is erg handig, want AirPods zijn zo klein dat die makkelijk onder of tussen andere items terecht kunnen komen, en ze daardoor verdraaid lastig terug te vinden zijn.Maandelijks trekt MacFreak bijna 70.000 bezoekers, die hier gemiddeld 5 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; alle mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert