Apple maakt ons warm voor keynote vanavond
geplaatst: 25 maart 2019 - 08:27
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Keynote-6-Mac-icoon.jpg
Apple maakt ons warm voor keynote vanavond
Apple's keynotes zijn altijd te zien op dezelfde pagina. Dat kan met iDevices met minimaal iOS 10, een Mac met Safari met minstens macOS Sierra 10.12, een PC met Windows 10 en de Microsoft Edge browser. Of een Apple TV 2e generatie of later (ook via AirPlay).

Voordat zo’n presentatie begint is er normaal gesproken helemaal niets te zien, maar dit keer heeft Apple daar een uitzondering op gemaakt. Want als je daar nu kijkt dan zie je een heleboel foto’s voorbij komen. Daarbij komen mensen die het toneel schoonmaken voorbij, een gemiste oproep van Captain America acteur Chris Evans (spijtig voor Marvel-fans) en een iMessage-conversatie tussen Tim Cook en basketbal ster Kevin Durant.

Dat laatste is beslist niet toevallig, Apple werkt onder andere aan een serie waarin Kevin Durant gevolgd wordt, voor de video-service die vanavond onder andere verwacht wordt. En ook Chris Evans zal bij Apple te zien zijn, maar dat is in de rol van Andy Barber in de televisieserie “Defending Jacob”, dus nog steeds niet als held in het Marvel-universum (Marvel is één van de leveranciers van televisieseries voor Netflix).

Deze preview is trouwens wel alleen voor de die-hards, want verreweg de meeste tijd zijn het dezelfde foto's die eindeloos voorbij blijven komen.Maandelijks trekt MacFreak bijna 70.000 bezoekers, die hier gemiddeld 5 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; alle mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert
antw: Apple maakt ons warm voor keynote vanavond
reactie #1 geplaatst: 25 maart 2019 - 09:27
Hardware wordt er vanavond niet verwacht neem ik aan? Nu de meeste muv de Mac pro al ge-update zijn.
geplaatst door: Jurriaan
SE iOS 13 | Air2 iPadOS | iMac ‘08
antw: Apple maakt ons warm voor keynote vanavond
reactie #2 geplaatst: 25 maart 2019 - 10:07
Een MacbookPro 17" mag voor mijn part  :sigh:
geplaatst door: Misj
antw: Apple maakt ons warm voor keynote vanavond
reactie #3 geplaatst: 25 maart 2019 - 20:02
Dat ‘ons’ in de titel slaat waarschijnlijk vooral op de gemiddelde Amerikaan.  ;-)
geplaatst door: puk1980
Ik luister nu naar het nieuwe album van Lady Gaga, lekker genietend van een zonnige Pinkstervakantie!