geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleStore-app-icoon.jpg
Apple’s online Store krijgt een eigen plek op de site
Op Apple’s site zien we al een tijd een zwarte balk aan de bovenkant met de belangrijkste categorieën uit het assortiment: Mac, iPad, iPhone, Watch TV, Music, Support en daarna de zoekfunctie. Zocht je buiten de hoofdcategorieën, dan was je eigenlijk altijd op die zoekfunctie aangewezen.

Bij Apple hadden ze kennelijk ook door dat dit geen ideale situatie was, en voor al de hiervoor genoemde categorieën is er nu een toegevoegd: Store. Klik je daarop dan lijkt dat op het eerste gezicht een herhaling van wat je in die zwarte balk zag staan, maar er zijn een paar toevoegingen en de volgorde is anders. Waardoor je daar nu de volgende categorieën ziet: Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods, AirTag, Apple TV en Accessoires.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWebsiteVernieuwdMetStoreTab-2.jpg
Apple’s online Store krijgt een eigen plek op de site

klik op de afbeeldingen voor een grotere versie

Net zoals in de App Store gebruikt Apple deze pagina voor veel meer dan alleen maar dingen te verkopen. Zo vind je een link naar een online specialist, kan je een persoonlijke onlinesessie inplannen, vind je een link naar virtuele Today at Apple-sessies en nog veel meer.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWebsiteVernieuwdMetStoreTab-1.jpg
Apple’s online Store krijgt een eigen plek op de site


Apple probeert hiermee waarschijnlijk meer zijn markt te vergroten, want veel Macs, iPads, iPhone, en alle andere producten van Apple worden steeds vaker via andere kanalen gekocht. Een goed voorbeeld daarvan is de MacFreak Shop, waar je in bijna alle gevallen altijd een stuk goedkoper uit bent dan bij Apple zelf. #AppleStore
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.