De nieuwe Smart Battery Case in detail bekeken
geplaatst: 27 november 2019 - 13:39
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone11ProLenzenCloseUp-icoon.jpg
De nieuwe Smart Battery Case in detail bekeken
Een paar dagen geleden kon je hier al lezen dat Apple’s nieuwe Smart Battery Cases een ingebouwde camera-knop hebben. Een open vraag daarbij was hoe die knop werkt, op de plek waar die zit is tenslotte helemaal geen knop op de iPhone 11 modellen te vinden.

Met behulp van röntgenfoto’s van Creative Electron kan iFixit ons nu melden dat er aan die knop een klein printplaatje zit, dat op zijn beurt het signaal doorgeeft aan de Lightning-poort. In de foto hieronder zie je de connectoren lopen vanaf het knopje linksonder. De cirkel in het midden die het meest de aandacht trekt heeft hier trouwens helemaal niets mee te maken, die maakt het mogelijk om het geheel contactloos (dus zonder draadje er in) op te laden.

https://valkyrie.cdn.ifixit.com/media/2019/11/25131825/full_case_xray.jpg
De nieuwe Smart Battery Case in detail bekeken


Apple heeft deze knop zo gemaakt dat je hem héél even ingedrukt moet houden voordat de camera in de iPhone geactiveerd wordt. Ongetwijfeld om te voorkomen dat iedere kleine aanraking meteen een foto, of een heleboel foto’s, als gevolg heeft. Je kan ook video’s maken met deze knop op de Smart Battery Case, daarvoor moet je deze knop nog iets langer ingedrukt houden.


Er is trouwens al een tijdje een andere iPhone Battery Photo Case op de markt met een aparte knop aan de buitenkant om foto’s mee te maken, die is van Moment (op dit moment in de aanbieding, van $ 89,99 voor $ 49,99). Moment heeft het nergens over video, het lijkt er op dat hun knop daar niet voor te gebruiken is. Die focus op fotografie bij Moment is ook terug te vinden in de 18 mm groothoeklens of de prachtige Handle Grip.
  #SmartBatteryCase #iPhone
geplaatst door: Robert