Geruchten over iPhone 9/iPhone SE 2
geplaatst: 23 maart 2020 - 12:43
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone8-en-8Plus-icoon-2.jpg
Geruchten over iPhone 9/iPhone SE 2
Er doen allerlei geruchten de ronde over de komst van de iPhone 9/iPhone SE 2. Zo bestaat het vermoeden dat de lancering op 31 maart 2020 plaatsvindt. Het is nog onduidelijk welke naam de nieuwe smartphone van Apple krijgt, zowel de naam SE als iPhone 9 komt voorbij.

De naam iPhone 9 circuleert waarschijnlijk vooral omdat het design van deze iPhone net zoals bij de iPhone SE gebaseerd zal zijn op een al bestaande iPhone: de iPhone 8. De iPhone 9 geruchten laten zien dat er volgens Foxconn geen sprake is van vertraging van de lancering van het toestel. De eventuele vertraging zou te maken hebben met het coronavirus dat voor het eerst opdook in China. Foxconn blijkt volgens Gizchina echter aan een back-up plan te werken. Hierdoor is het mogelijk om de productie voortgang te laten vinden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone8RoseGoud.jpg
Geruchten over iPhone 9/iPhone SE 2


Bovendien zijn er twee Apple-insiders, Ming-Chi Kuo en Mark Guman, die eveneens verwachten dat eind van deze maand maart de release plaatsvindt. Wil je de iPhone SE kopen, dat kan bij KPN. De pre-order start ook daar op 17 april, als eerste besteld = als eerste in huis!

Design en eigenschappen iPhone 9

Tot het moment van de release weet niemand 100% zeker hoe de iPhone 9 of iPhone SE 2 eruit gaat zien. Toch zijn er iPhone 9 geruchten die ons een goed beeld geven van de te verwachten kenmerken. Het lijkt erop alsof de iPhone 9 qua design een opvolger is van de iPhone 8 met een 4,7 inch LCD-beeldscherm. Dat betekent wel dat het toestel groter is dan de in 2016 uitgebrachte iPhone SE.

Dat het design op de iPhone 8 gebaseerd is betekent dat deze iPhone ook nog steeds een thuisknop onderaan op de voorkant zal hebben. De glazen achterkant zorgt ervoor dat ook dit model geschikt is voor draadloos opladen. Daarnaast zou er sprake zijn van een enkele, maar verbeterde, camera en van een 3 GB RAM. En de opvolger van de iPhone SE zou, net zoals zijn voorganger, voorzien zijn van de krachtigste processor die Apple op dit moment in iPhones heeft zitten. Dat is in dit geval de A13 Bionic-chip, dezelfde die ook te vinden is in de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro modellen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone8And8Plus.jpg
Geruchten over iPhone 9/iPhone SE 2


Te verwachten prijs

Als het gaat om de prijs van nieuwe Apple smartphone zitten de geruchten vaak vlak bij de waarheid. Zo is de verwachting dat de iPhone 9 tussen de 450 en 500 euro gaat kosten. Daarmee is het een betaalbaar model te noemen.

De geruchtenmachine over smartphones van Apple draait altijd door. Blijf daarom op de hoogte van de vele andere geruchten over iPhones in 2020.


dit artikel komt voort uit een samenwerking


 #iPhone
geplaatst door: Advertorial