Vier dagen geleden kon je hier op de site al lezen dat nu de iPhone X op grote schaal uitgeleverd wordt er ook een aantal kinderziektes gemeld worden, en welke dat zijn.

In datzelfde nieuwsbericht was ook al te lezen dat Apple zelf al had laten weten dat er in Cupertino hard aan oplossingen gewerkt werd voor deze kinderziektes. Inmiddels is er een nieuwe update voor iOS uit, en deze 11.1.2 update is vooral gericht op het oplossen van twee bugs waar je met de iPhone X last van zou kunnen hebben, maar dient ook voor het verhogen van de veiligheid van alle andere iDevices.(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

Van de tweede bug die je hierboven ziet hadden wij nog geen signalen opgevangen, mogelijk dat dit een bug is die binnen Apple zelf gesignaleerd is. De eerste was al wel een bekende bug, en was kennelijk door een software update op te lossen.

Mogelijk zijn problemen met hardware de oorzaak van de andere kinderziektes van de iPhone X, zoals groene strepen op het scherm en brommen of enigszins vervormd geluid tijdens telefoongesprekken bij sommige gebruikers. Mocht je van zoiets last hebben, dan altijd meteen contact met Apple opnemen, en dan kijken of jouw iPhone X snel mogelijk vervangen kan worden door een model dat daar geen last van heeft.

De update

Wij raden altijd aan om voor een systeemupdate er zeker van te zijn dat je een goede backup hebt. de verschillende manieren waarop je dat kan doen vind je op deze support-pagina van Apple zelf. iOS updaten kan zowel direct op je iDevice als via iTunes met je iDevice verbonden aan je computer. Hoe je dat doet vind je op deze support-pagina.

De oplossingen voor bugs in deze update zijn specifiek voor de iPhone X, maar er zitten ook oplossingen in voor de veiligheid voor alle andere iDevices waar iOS 11 op staat. Deze update raden wij dan ook in al die gevallen aan. De pagina over het beveiligingsgedeelte van deze update, die je ook in de schermafbeelding hierboven kan zien, is hier te vinden.


geplaatst door: Robert