Ook de nieuwe iPad Air is nu te bestellen
geplaatst: 17 oktober 2020 - 14:31
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadAir2020-icoon.jpg
Ook de nieuwe iPad Air is nu te bestellen
Meerdere winkels in de VS gaven eerder aan dat de nieuwe iPad vanaf 23 oktober te koop zou zijn, maar inmiddels blijkt dat die nu al bij Apple te bestellen is. Daar staat op dit moment als levermoment tussen 3 en 10 november, dus die 23 oktober vergeten we maar even helemaal.

Deze nieuwe iPad Air komt op akelig veel fronten dicht bij een iPad Pro, en gaat er op sommige gebieden op dit moment zelfs voorbij. Dat laatste geldt natuurlijk vooral voor de processor, de 11-inch iPad Pro heeft een A12Z Bionic en de nieuwe iPad Air een A14 Bionic processor. Verder heeft de iPad Pro de betere bescherming van Face ID, terwijl er bij de iPad Air voor Touch ID gekozen is. En de iPad Pro heeft twee camera’s aan de achterkant, 12 MP groothoek en 10 MP ultra groothoek, de iPad Air moet het met één 12 MP camera doen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPadAir2020KleurenZwevend.jpg
Ook de nieuwe iPad Air is nu te bestellen


Als laatste is er de RAM, waar de 11-inch iPad Pro daar 6 GB van heeft moet de iPad Air het met 4 GB doen. Dat verschil in RAM is trouwens ook te zien bij de nieuwe iPhones, daar hebben de iPhione 12 en 12 mini 4 GB RAM, terwijl dat voor de iPhone 12 pro en 12 Pro Max allebei ook 6 GB is.

Verder zijn er vooral overeenkomsten tussen de nieuwe iPad Air en de iPad Pro, zoals de Smart Connector, ondersteuning voor Apple’s Smart Keyboard, een gelamineerd scherm, en zelfs de afmetingen en het gewicht zijn praktisch gelijk.

Bestellen

Wil je de nieuwe iPad Pro bestellen? Dan kan dat natuurlijk bij Apple, maar in de MacFreak Shop betaal je niet alleen wat minder, maar krijg je waarschijnlijk nog veel meer korting als je meteen ook wat inruilt. #iPadAir #MacFreakShop
geplaatst door: Robert