https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleMusic-icoon.jpg
Overmorgen nieuwe episodes van Carpool Karaoke: The Series
Een maand geleden kwam het nieuws naar buiten dat Apple een Primetime Emmy Award gewonnen had voor de serie Carpool Karaoke: The Series. Dat is Apple's spinoff van de bekende serie waar James Corden zelf nog altijd achter het stuur zat.

Als je een fan bent van deze serie dan is er goed nieuws, want vanaf overmorgen (12 oktober) gaat Apple weer nieuwe afleveringen aan deze serie toevoegen. Hieronder worden we in exact één minuut warm gemaakt voor deze nieuwe afleveringen. Waarbij Apple in beeld natuurlijk ook even een paar commentaren over het winnen van die Primetime Emmy Award voorbij laat komen, want daar zijn ze in Cupertino natuurlijk erg trots op.


Meer informatie over Apple Music kan je vinden op deze pagina, daar vind je ook de optie om er de eerste drie maanden gratis gebruik van te kunnen maken en de link naar de pagina met de verschillende opties voor Apple Music.

In de eerste serie werden er door Apple uiteindelijk 21 afleveringen gemaakt, de complete lijst daarvan kan je vinden op deze pagina.


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert