geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone13ProMaxXray-icoon.jpg
Prachtige wallpapers met schematische binnenkant van de iPhone 13
Na de teardown van de iPhone 13 door iFixit plaatsten ze erg mooie wallpapers van de binnenkant van de iPhone 13 Pro en Pro Max. Maar die waren zo realistisch dat ze van de content op de iPhone zelf konden afleiden, waardoor ze vooral voor een selecte groep nerds aantrekkelijk waren.

The Basic Apple Guy heeft nu op basis van die foto’s van iFixit wallpapers voor de iPhone gemaakt. Ook hierop zie je alles wat er aan de binnenkant zit, maar dan schematisch weergegeven. Daarbij komen ze in maar liefst acht verschillende kleuren, en voor zowel de iPhone 13 Pro als de iPhone 13 Pro Max.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone13SchematicsWallpaperLineup.jpg
Prachtige wallpapers met schematische binnenkant van de iPhone 13


Daarnaast zijn er voor beide modellen ook nog drie versies waarin voor een kleurthema gekozen is, allemaal geïnspireerd op mensen binnen de Mac-community die hij bewonderd. Ik weet niet wie bedoeld worden met 3021 en R08135, maar DF staat duidelijk voor John Gruber van Daring Fireball.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone13SchematicsWallpaperLineupSpecialEdition.jpg
Prachtige wallpapers met schematische binnenkant van de iPhone 13


Waarschijnlijk zijn ook deze prachtige wallpapers nog steeds vooral voor nerds, maar mogelijk wel voor een grotere groep dan die van iFixit. Ze zijn allemaal te vinden op deze pagina van The Basic Apple Guy. #iPhone
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.