Rapper maakt stiekem een album in Apple Store
geplaatst: 8 juli 2015 - 11:09
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iTunes-12.2-icoon.jpg
Rapper maakt stiekem een album in Apple Store
Wat doe je als je computer kapot gaat, daarna je externe harddisk en uiteindelijk je andere harddisk gestolen wordt? Rapper Prince Harvey vertikte het om bij de pakken neer te gaan zitten, want hij vindt dat hij wat te zeggen heeft en dat zijn stem gehoord moet worden.

Daarom ging hij vier maanden lang, iedere dag (behalve in de weekends) naar de SoHo Apple Store in New York City en gebruikte de Macs die daar staan voor zijn opnames. Hij deed daarbij bijna alles met zijn eigen stem, dus ook de instrumenten, er zijn alleen hier een daar op zijn nieuwe album wat gasten te horen.

Dat album heet toepasselijk PHATASS, dat staat voor Prince Harvey At The Apple Store: SoHo. Hieronder kan je een track van dit album horen.Die Apple Store was trouwens niet naast de deur, hij moest iedere dag met de metro vanaf Brooklyn naar de Apple Store SoHo aan de oostkant van Manhattan. Inmiddels is hij daar een bekende, als hij daar staat om op de tafel te springen gekleed in een zilveren lange jas om foto's te maken vertelt hij de fotograaf dat die snel zal moeten zijn, en die heeft dan ook maar 10 seconden om zijn plaatjes te schieten voordat ze verwijderd worden.

Maar zolang hij niet op tafels springt wordt hij nog steeds getolereerd, dat is goed te zien in de foto hieronder.Het hele verhaal is hier te lezen, het is te hopen voor Apple dat dit geen voorbeeld is wat op grote schaal gevolgd zal worden.
geplaatst door: Robert
Rapper maakt stiekem een album in Apple Store
reactie #1 geplaatst: 8 juli 2015 - 12:19
Klinkt als een leuk marketing-dingetje waar Apple wel blij mee is.
geplaatst door: Sjakelien