https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
The Morning Show heeft al twee onderscheidingen binnengehaald
Afgelopen maand sleepte Apple voor de serie The Morning Show drie nominaties in de wacht, voor het eerst dat een streaming service dit in het eerste jaar voor elkaar kreeg. Voor Apple aanleiding voor een persbericht, maar jammer genoeg werd niet één van die nominaties verzilverd.

Dat betekent trouwens niet dat The Morning Show helemaal met lege handen staat, in tegendeel. Billy Crudup kreeg recent een Critics’ Choice Award voor Best Supporting Actor in a Drama Series, en daar komt nu een Screen Actors Guild Award bij voor Outstanding Performance by a Female Actor in a Drama Series voor Jennifer Aniston bij. Niet slecht voor een serie die in eerste instantie niet zo best werd ontvangen door critici. Mogelijk zaten die er nogal naast, want deze serie heeft wel een uitstekend score van de kijkers op Rotten Tomatoes.


Eigenwijze keuzes bij Apple TV+

Apple heeft bij de start van Apple TV+ een aantal opvallende en eigenwijze keuzes gemaakt. In plaats de rechten van materiaal uit andere bronnen aan te kopen is alles wat daar te zien is door Apple zelf geproduceerd. Dat heeft als voordeel dat het uniek is, maar heeft op dit moment wel een negatieve invloed op de kwantiteit. Zo zijn er op dit moment elf series en twee films te zien binnen het Apple TV+ abonnement, voor de rest van de content moet je of huren of kopen. Voor de argeloze klant nogal verwarrend, terwijl Apple in het algemeen juist van de duidelijkheid is.


De komende tijd wordt de content die binnen het Apple TV+ abonnement valt wel verder uitgebreid, binnenkort komen er nog een serie, een film en een documentaire bij. Krijg je Apple TV+ gratis bij een aankoop dan is het een prima bonus, voor een abonnement lijkt het nog een beetje te vroeg. Als Apple meer aan Apple TV+ gaat toevoegen dan wordt het waarschijnlijk wel een echte aanrader.

Wil je weten wat er allemaal op Apple TV+ te zien is, en wat er binnenkort op uitgebracht gaat worden, dat is te vinden op deze pagina.
 #AppleTVPlus
geplaatst door: Robert
antw: The Morning Show heeft al twee onderscheidingen binnengehaald
reactie #1 geplaatst: 23 januari 2020 - 11:39
Heb een halve aflevering gezien van The Morning Show, maar heb een enorme weerstand tegen al die gezichten die stijf staan van de botox, faceliften, etc. Goed acteerwerk, maar Jennifer Aniston ziet er wat mij betreft echt niet meer uit.

En bedankt voor die laatste link, handig om over een tijdje nog eens te kijken of Apple TV+ dan wel goed gevuld is.
geplaatst door: GeorgeM
geplaatst door: NicoJ