https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Batterij-iPhone-iOS-7.jpg
Toekomstige iPhones krijgen een 20 Watt snellader
De huidige iPhone 11 Pro modellen komen met een 18 Watt USB-C snellader, terwijl de ’gewone’ iPhone 11 geleverd wordt met een 5 Watt adapter. Dat is trouwens hetzelfde wattage als de allereerste iPhone die Apple in 2007 uitbracht. Die 18 Watt lader is de eerste snellader die Apple zelf meelevert.

Voor sommige van de iPhone 12 modellen wordt de lader nog iets ‘zwaarder’, inmiddels is duidelijk dat het daarbij om een 20 Watt adapter zal gaan. Dat blijkt niet alleen uit de tweet hieronder, maar ook de registratie van een 20 Watt USB-C adapter door Apple in Australië. Als de geruchten kloppen dan zal Apple later dit jaar alleen nog iPhones uitbrengen met een OLED-scherm.
Daarbij zou het gaan om eentje met een 5,4-inch scherm, twee met 6,1-inch schermen en een met een 6,7-inch scherm. Waarschijnlijk zullen één van die modellen met een 6,1-inch schermen en die met het 6,7-inch scherm de high-end modellen zijn met drie camera’s.

Het is dus goed mogelijk dat Apple kiest om die twee te leveren met deze nieuwe 20 Watt adapter, of  alle nieuwe iPhones met een snellader geleverd gaan worden dat is simpelweg nog niet bekend. #iPhone
geplaatst door: Robert