Trailer Planet of the Apps en interview met Eddy Cue
geplaatst: 14 februari 2017 - 10:27
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleMusic-icoon.jpg
Trailer Planet of the Apps en interview met Eddy Cue
Gisteren kon je hier op MacFreak, in dit nieuwsbericht, al de trailer zien van Carpool Karaoke: The Series, één van de televisieprogramma's waar Apple mee bezig is.

Vandaag hebben we niet alleen een trailer voor het andere programma, Planet of the Apps, maar ook een interview met Eddy Cue en Ben Silverman. Die laatste is CEO van Propagate, het bedrijf dat het televisieprogramma Planet of the Apps voor Apple maakt.

Ben Silverman vertelt dat Planet of the Apps werd ontwikkeld met onder andere Will.i.am lang voordat Apple er ook maar weet van had. Daarna ging hij de grote spelers in de televisiewereld af. Die hadden allemaal serieuze interesse, maar het was uiteindelijk Apple die de deal sloot.

De serie heeft duidelijk leentjebuur gespeeld bij bijvoorbeeld Shark Tank, ook hier een aantal mensen die hun idee 'pitchen' voor een panel van vier mensen, die zij moeten overtuigen om te investeren in hun idee. De vier mensen in dat panel zijn Jessica Alba, Will.i.am, Gwyneth Paltrow en Gary Vaynerchuck.

Will.i.am zit daar als CEO van i.am+, Jessica Alba is één van de oprichters van The Honest Co., Gary Vaynerchuck is de CEO van Vayner Media en Gwyneth Paltrow zit daar als de oprichter van Goop.


geplaatst door: Robert
Trailer Planet of the Apps en interview met Eddy Cue
reactie #1 geplaatst: 14 februari 2017 - 10:50
Eddy heeft het hier over "a worldwide audience" dus het ziet er naar uit dat deze show hier ook via Apple Music te zien zal zijn. Hopelijk geldt dat ook voor Carpool Karaoke en komt er zo langzaamaan eindelijk een einde aan dat gedoe met rechten als het gaat om streamen van videocontent.
geplaatst door: gPod
g i d e on