https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV_2010.png
tvOS 12.2.1 update: bugfixes en hier en daar een beetje sneller
Als je een Apple TV HD (tot voor kort Apple TV 4) of Apple TV 4K hebt, dan heb je daar mogelijk recent de tvOS 12.2 update op gezet, of is dat automatisch gebeurd. Kennelijk zaten daar nog wat kleine bugs in, want Apple heeft inmiddels een kleine vervolg-update voor ons klaarstaan.

Deze vervolg-update heeft 12.2.1 als versienummer, naast de bugfixes en kleine snelheidsverbeteringen zal je er niks van merken, er zitten geen nieuwe dingen in. De belangrijkste verandering in tvOS 12.2 was dat dat je daarmee vanaf een iDevice Siri kon gebruiken om content op de Apple TV af te laten spelen. Dat was ook al mogelijk was door op de microfoon-knop op de afstandsbediening van de Apple TV zelf te drukken. Meer uitleg daarover vind je hier.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV4-Interface.png
tvOS 12.2.1 update: bugfixes en hier en daar een beetje sneller


Updaten

De instructies voor het updaten van een Apple TV HD of 4K zijn te vinden op deze pagina. Let er vooral op dat de stroomtoevoer niet onderbroken wordt tijdens het uitvoeren van de update, in het slechtste geval leidt dat tot een device dat helemaal niet meer werkt. Op die pagina vind je ook de uitleg hoe je een Apple TV zo kan instellen dat updates vanzelf geïnstalleerd worden.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert
Er is weer een update voor de iOS, waarschijnlijk de laatste voor de grote update, verder opmerkelijk is er ook van oudere toestellen een update.

“Apple heeft een nieuwe update uitgebracht voor de iPhone en iPad. iOS 12.4 is nu beschikbaar en brengt een nieuwe functie voor het inrichten van een nieuwe iPhone”

“Apple heeft onverwacht enkele updates uitgebracht voor oudere modellen van de iPhone en iPad. Zo is er een update voor de iPad 2, iPhone 4s en eerste generatie iPad mini. Ook voor de oudere Apple TV is er een nieuwe update”
geplaatst door: JJmac
Ik gebruik maar 30% van m'n Mac, Maar dat is 30% meer dan Windows