geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch4-icoon.jpg
watchOS 5.2.1: bugfixes en regenboog wijzerplaten
Heb je een Apple Watch later dan de allereerste serie dan heeft Apple een update voor je klaarstaan. Zoals altijd te vinden in de Watch-app in de gekoppelde iPhone, onder Algemeen vindt je daar de optie Software Update. Je Apple Watch moet minstens voor 50 procent opgeladen zijn en met de lader verbonden.

Deze update brengt voornamelijk bugfixes, kleine probleempjes zijn dus opgelost, waarbij je van de meeste waarschijnlijk nooit wat gemerkt hebt. Maar er zit wel wat nieuws in watchOS 5.2.1, bij MacRumors hebben ze ontdekt dat er een paar nieuwe wijzerplaten in zitten. Die hebben als thema de regenboog, en zouden bedoeld zijn om aan te sluiten bij het Gay Pride-thema. Die zouden goed passen bij de regenboog-bandjes die Apple soms voor de Apple Watch verkoopt, alleen zijn die op dit moment nergens in de Apple Store te vinden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchPrideFaces.jpg
watchOS 5.2.1: bugfixes en regenboog wijzerplaten


In de afgelopen jaren werden er door Apple steeds nieuwe Pride-bandjes tijdens de WWDC gepresenteerd, de kans is groot dat dit ook nu weer het geval zal zijn, dan loopt watchOS 5.2.1 dus daarop al vooruit. De WWDC begint op 3 juni aanstaande.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchPrideFaces-2.jpg
watchOS 5.2.1: bugfixes en regenboog wijzerplaten


Apple neemt ieder jaar deel aan de Pride-parade in San Francisco. Niet alleen lopen er dan werknemers van Apple mee, Apple maakt er bijvoorbeeld ook T-shirts voor.


met dank aan forumlid 'fred44nl', die dit nieuws als eerste meldde op het forumMaandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.
antw: watchOS 5.2.1: bugfixes en regenboog wijzerplaten
15 mei 2019 - 18:30    reactie #1
geplaatst door: Dhr JW Twel
De vraag is of ik echt te wachten zit op deze regenboog wijzerplaten? Ik in in ieder geval persoonlijk niet, en waarschijnlijk de meerderheid van de bezitters van een Apple watch ook niet. Waarom hier dan energie in steken om dit te ontwikkelen? Maak een wijzerplaat welke nuttig is en stop deze zooi.
Macverzamelaar van oude Mac's en software.