Mooie concept-video van iOS 14
7 november 2019 - 15:33   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iOS-icoon.jpg
Mooie concept-video van iOS 14
Terwijl wij van iOS 13 kunnen genieten is er bij Apple een gedeelte van het team aan het werk om de bugs er uit te halen, terwijl de rest al bezig is met iOS 14. De nieuwe dingen daarin zal Apple natuurlijk zo lang mogelijk geheim houden, en kunnen wij dromen van wat wij er graag in zouden willen zien.

Daarbij zitten vast een aantal dingen die ‘Hacker 34’ in zijn concept-video voor iOS 14 heeft gezet. Daarbij wordt geleend van iPadOS, maar komen ook dingen voorbij die op dit moment ook in iPadOS ontbreken. De functie die daarbij bij veel van ons waarschijnlijk bovenaan het lijstje staat is de mogelijkheid om tussen verschillende accounts te kunnen schakelen. Dat zit al lang in macOS, inmiddels ook in tvOS en sinds iOS 13.2.1 heeft HomePod ondersteuning voor meerdere stemmen.


De kans dat we dit allemaal in iOS 14 gaan zien is héél erg klein, maar dromen staat gelukkig iedereen nog steeds vrij. En wie weet, misschien zitten er in de video hierboven wel dingen die we uiteindelijk in iOS 14 gaan zien.


met dank aan forumlid ‘Mac OS X’, die dit nieuws als eerste melddeBereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.
antw: Mooie concept-video van iOS 14
9 november 2019 - 11:24    reactie #1
geplaatst door: anraadts
Mooi concept

Maar meerdere accounts op een iPad zou al heel wat zijn, op een iPhone zie ik het al helemaal niet gebeuren (en ook veel minder redenen daarvoor).